Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Díaz a l'esdeveniment honorífic de Manuel Benítez com a Califa

Manuel Díaz 'El Cordobés' sorprèn en mostrar quin tractament està seguint

Manuel Díaz 'El Cordobés' s'està recuperant de la greu enganxada que va patir

Després de la greu cornada que va patir fa dues setmanes a la gira de comiat de les marrades, Manuel Díaz 'El Cordobés' es troba en ple procés de recuperació.

Un accident del qual es va témer per la seva salut, però que, finalment, va quedar en un ensurt. Manuel Díaz 'El Cordobés' es va haver de sotmetre a una intervenció quirúrgica d'urgència.

Ara, per accelerar la tornada a la normalitat, el torero ha decidit començar un tractament d'oxigenoteràpia hiperbàrica.

Així és el tractament de Manuel Díaz 'El Cordobés'

Manuel Díaz 'El Cordobés' va patir un greu accident en rebre una cornada en una de les cuixes a Osca el 12 d'agost passat. El torero era allà a causa de la seva gira de comiat de les arenes.

Un accident del qual van comunicar que Manuel Díaz 'El Cordobés' estava amb pronòstic greu. Afortunadament, en ser intervingut d'urgència a la mateixa infermeria de la plaça de toros, el torero va aconseguir arribar estable a l'Hospital San Jorge.

Des de llavors, ha estat en ple procés de recuperació, aïllat i centrat a tornar a la normalitat com més aviat millor. Envoltat dels seus, Manuel Díaz 'El Cordobés' està a poc a poc millorant de salut.

Post de Manuel Díaz a Instagram en un llit d'hospital amb el braç embenat el 14 d'agost de 2023
Manuel Díaz 'El Cordobés' avança favorablement | Instagram, @elcordobesoficial

Això sí, per agilitzar aquest procés lent, Manuel Díaz 'El Cordobés' ha començat amb un tractament d'oxigenoteràpia hiperàbica. Aquesta teràpia consisteix en, segons Mayo Clinic, «respirar oxigen pur en un ambient pressuritzat».

Habitualment, es recorre a aquest tractament per ajudar els pulmons a tenir més oxigen. Tot i això, també té un altre ús, que és contribuir a la recuperació d'infeccions i ferides greus, que és precisament el cas del mateix Manuel Díaz 'El Cordobés'.

Storie de Manuel Díaz 'El Cordobés' sotmetent-se a un tractament d'oxigenoteràpia hiperbàrica
Manuel Díaz 'El Cordobés' vol tornar a la càrrega com més aviat millor | Instagram, @elcordobesoficial

Manuel Díaz 'El Cordobés' se sotmet a un tractament per cicatritzar la ferida

Manuel Díaz 'El Cordobés' ha mostrat a tots els seus seguidors d'Instagram en què consisteix el tractament. S'està sotmetent a aquesta teràpia perquè la seva cicatriu després de la cornada cicatritzi com més aviat millor.

«Aquí s'utilitzen tots els mitjans per recuperar-me com més aviat millor», va escriure a través de les seves xarxes socials. No hi ha dubte que Manuel Díaz 'El Cordobés' s'està posant a punt per recuperar-se com més aviat millor.