Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dimecres 4 d'octubre

Ana Rosa Quintana té un gest que mostra què pensa de Sonsoles Ónega

Ana Rosa llança un comentari a la seva excompanya en ple directe

Ana Rosa Quintana no acaba de sentir-se còmoda a les tardes de Telecinco després de ser durant molts anys la 'reina dels matins' a la mateixa cadena.

Ana Rosa sap que les tardes són més complicades del que semblen. I el cas és que ella no està acostumada a enfrontar-se amb la competència en aquest horari, en què no hi treballava des de fa dues dècades, quan presentava les tardes amb 'Sabor a ti' a Antena 3.

La veritat és que aquesta nova etapa d'Ana Rosa Quintana a la cadena de Fuencarral no ha començat gaire bé. I les audiències no acaben de ser les que desitjaven des de la cúpula de la cadena i la mateixa presentadora.

Ana Rosa Quintana llança un gambit descomunal al seu rival més gran

Després de la cancel·lació de 'Sálvame', Ana Rosa ha iniciat 'TardeAR', programa amb què havia d'intentar arribar a uns nivells d'audiència sòlids. Uns nivells que fins ara no ha pogut igualar ni de lluny pel que fa al programa de La Fábrica de la Tele.

Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dilluns 9 d'octubre a Telecinco
Ana Rosa ha passat a l'acció contra el programa presentat per Sonsoles Ónega | Mediaset

Una responsabilitat molt gran per a la periodista madrilenya, que des del 19 de setembre intenta fer tot el que pot per igualar les audiències de Sonsoles Ónega. Una periodista que de moment lidera totes les tardes de dilluns a divendres amb 'Y ahora Sonsoles'.

A l'últim informe d'audiències d'aquest dimarts passat, el programa d'Ana Rosa continua quedant a dos punts de quota de pantalla (10,5%) de l'espai d'Antena 3 (12,4%). I la veritat és que la comunicadora ja no sap què fer perquè l'audiència li doni més suport del que s'ha vist fins ara.

Ana Rosa comença la guerra contra Sonsoles Ónega en ple directe

El cas és que, aquest dilluns, després de l'entrevista d'Ana Rosa amb Federico Jiménez Losantos, que feia molts anys que no trepitjava la televisió, la presentadora s'emocionava. Quintana llançava una pulla a la seva competidora més immediata, Sonsoles Ónega.

Tots sabem que el programa 'Y ahora Sonsoles', que s'emet de dilluns a divendres entre les 18.00 i les 20.00, no té blocs publicitaris. Un fet que, sens dubte, és sorprenent en un programa de màxima audiència com el de la filla de Fernando Ónega.

Muntatge d'Ana Rosa a TardeAR i Sonsoles Ónega a I ara Sonsoles aquest divendres 22 de setembre
La comunicadora s'ha volgut excusar en certa manera de les baixes audiències | Mediaset, Atresmedia

Aquest fet ha cridat l'atenció als professionals de la comunicació i a Ana Rosa, també. La presentadora no s'ha quedat callada i, en un moment donat, en donar pas a publicitat i buscant el suport del seu convidat, llançava aquesta pulla. Ho feia a qui va ser la seva companya fins fa no gaire temps.

«Competeixes pitjor perquè altres no tenen publicitat»

«Gràcies a Déu, tenim publicitat. És veritat que competeixes pitjor perquè altres no en tenen, però els que tenim estem molt contents que la nostra empresa prosperi i ens pagui els sous a tots», sentenciava la madrilenya en ple directe.

La veritat és que després d'aquestes paraules d'Ana Rosa, les xarxes han carregat contra ella amb molts comentaris criticant aquesta reacció que ha tingut contra Sonsoles. «No pot amagar la ràbia que té per dins, perdedora» o «dediqui's a fer televisió amb veracitat i deixi de criticar i culpar els altres per les seves dades audiència».

Aquests han estat algun dels comentaris que ha hagut de llegir Ana Rosa a 'X' després d'aquest comentari que pocs s'esperaven. «Cal saber perdre i és clar que tu no en saps o, millor dit, no ho acceptes», li deia un altre usuari a les xarxes socials. Veurem si, d'alguna manera, Sonsoles respon al programa d'aquesta tarda.