Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins

El xicot de Paloma Cuevas i Carolina Herrera: què ha passat amb ells a Nova York

Luis Miguel va protagonitzar un moment d'allò més comentat amb la famosa dissenyadora

Les xarxes socials estan que bufen pel moment icònic que es va produir a l'últim concert de Luis Miguel. I és que de la parella de Paloma Cuevas s'han fet ressò en aquests moments molts mitjans internacionals pel gest bonic que va tenir amb una de les seves fans.

Una fan seva que es tracta, ni més ni menys, que de la prestigiosa dissenyadora Carolina Herrera. La veneçolana, que sembla que sent passió per la música del xicot de Paloma Cuevas, va voler estar a primera fila, al Madison Square Garden.

Per la seva banda, Luis Miguel, que va veure la dissenyadora des de l'escenari, en finalitzar el concert va decidir tenir-ne un detall molt especial. Com tot galant que és, la parella de Paloma Cuevas va baixar de l'estrada no només per saludar afectuosament l'empresària, sinó també per regalar-li una rosa blanca.

Luis Miguel conquista Carolina Herrera amb el seu gest

Des d'ús de raó, el xicot de Paloma Cuevas sempre ha estat molt proper amb els seus fans, per això, Carolina Herrera no va ser l'excepció. L'artista, en lloc de rebre la veneçolana al seu camerino, va decidir saludar-la com es mereixia davant dels milers de presents.

Molt somrient i radiant, va saludar l'empresària amb dos petons, demostrant així com n'és de proper. A més d'això, li va donar com a obsequi una rosa blanca mentre creuava un parell de paraules amb ella, ja que estava agraït per la seva presència. Per acomiadar-se, la parella de Paloma Cuevas li va fer un suau toc al braç, un gest molt afectuós.

Primer pla de Luis Miguel molt somrient durant la preboda del fill de la dissenyadora Rosa Clará
La parella de Paloma Cuevas va demostrar una vegada més com està d'unit amb els seus fans. | GTRES

Com calia esperar, d'aquesta breu trobada entre el mexicà i la dissenyadora estan parlant molt tant a les xarxes socials com als mitjans de diferents països. El que desconeixem és si la mateixa Paloma Cuevas va presenciar aquest gran moment des de les grades, cosa que no seria estrany. La també dissenyadora sol acompanyar la seva meitat a alguns dels seus concerts, però, això sí, sempre des d'un pla discret.

Muntatge de fotos de primer pla de Luis Miguel i la seva parella, Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient
Hi ha la possibilitat que Paloma Cuevas presenciés aquest moment icònic. | España Diario

Altres celebritats que van anar al concert de Luis Miguel a Nova York

Ara bé, ja t'avancem que Carolina Herrera no va ser l'única estrella que no es va poder perdre el xou de la parella de Paloma Cuevas a la ciutat que mai no dorm. I és que tampoc no van poder faltar a aquesta cita la famosa model Kendall Jenner i la seva parella, el cantant Bad Bunny. També del sector de la moda, va acudir Dolce & Gabbana.

La presència d'aquestes celebritats només reafirma el que ja se sap: que Luis Miguel cada cop triomfa més amb la seva gira per Amèrica.