Primer pla de Rosalía

El gest de Rosalía que fa pensar que ja ha oblidat Rauw Alejandro: detall clau

La cantant podria haver oblidat ja el cantant

Després d'uns mesos complicats per a la cantant catalana, diversos rumors apunten que la catalana podria haver refet la vida sentimental amb un actor espanyol. Queden enrere els rumors d'una possible reconciliació amb Rauw Alejandro, amb qui s'havia compromès a principis d'any.

Ara, després dels múltiples rumors d'infidelitats per part del cantant, la catalana s'ha vist relacionada amb un famós actor espanyol. Ell és Álex González, considerat un dels intèrprets més atractius del país.

González compta amb una brillant trajectòria professional i, ara, ha deixat anar una pista que fa pensar en un possible romanç amb la catalana.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rosalía i Álex González, nova parella?

Els detalls que indiquen una relació possible entre tots dos són poc rellevants, però podrien assenyalar l'inici d'un possible romanç entre tots dos. La realitat és que Rosalía cada vegada està millor, així ho demostren les darreres publicacions d'Instagram.

Precisament, en aquesta xarxa social ha estat on s'ha produït el detall. Un detall que ha cridat l'atenció de tots els fans de la cantant, que han començat a especular sobre una possible relació.

I és que, tal com es pot veure a la darrera publicació de Rosalía Vilà, Álex González li ha deixat un comentari. Un comentari que ha fet saltar totes les alarmes.

«Tan bonica que amenaça», aquestes han estat les paraules que l'actor li ha escrit. No es tracta d'una floreta aleatòria, sinó que és una frase d'una de les primeres cançons de Rosalía, 'Penso en tu mirá'.

Aquest gest pot dir dues coses: o que els dos solters podrien estar coneixent-se amb la intenció de mantenir més que una amistat, o que l'actor és un gran fan de la Rosalía des dels seus inicis. Fins ara, Rosalía ni li ha respost ni li ha fet like al comentari, potser ha optat a dissimular i mantenir amagat el gest.

Ara bé, ell tenia la intenció de lligar amb ella a partir d'aquest missatge? Són moltes les incògnites que l'actor ha despertat. Incògnites a les quals, de moment, no se li troben resposta.

Álex González, relacionat amb diverses actrius

A més de ser conegut pels seus papers a 'Tierra de lobos', 'Vivir sin permiso' o 'El Príncipe', Álex González ha estat relacionat en diverses ocasions amb diverses actrius i cantants del nostre país.

Fins fa uns mesos mantenia una relació estable amb María Pedraza, amb qui va trencar el mes d'abril passat. Al llarg dels anys també ha estat relacionat amb Chenoa, amb l'actriu Beatriz Montañez, amb Adriana Ugart, Amaya Méndez i Rocío Camacho.

Tot i això, l'actor no ha tingut sort en l'amor, i ara fa uns mesos que gaudeix de la seva solteria. Ara bé, posarà el punt final a la seva època de solter amb una relació amb la Rosalia?