Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paloma Cuevas somrient als premis 'Mujer de Hoy'

Paloma Cuevas ha de prendre una decisió amb Michelle Salas, filla de Luis Miguel

Paloma Cuevas ja ha comunicat l'opció que ha pres

Paloma Cuevas està a punt de fer el pas que podria consolidar la seva relació amb Luis Miguel. Després de mesos d'especulació, finalment la parella era captada en actitud afectuosa confirmant-se la seva història d'amor. Ara com ara, cap dels dos protagonistes ha confirmat obertament el seu idil·li, però ja tothom parla de la nova parella del moment.

Tan bé els aniria junts que l'ex d'Enrique Ponce ja ha pres una decisió respecte a la filla del mexicà. Michelle Salas contraurà matrimoni aquest cap de setmana i la presència de Paloma podria ser clau. De la seva decisió depèn conèixer si l'empresària és benvinguda o no a la família de Luis Miguel.

Paloma Cuevas fa un pas endavant

Paloma Cuevas s'enfronta aquest cap de setmana a un dilema. Anar o no anar al casament de la filla de Luis Miguel? Michelle Salas contraurà matrimoni avui dissabte 14 d'octubre i s'espera que sigui una celebració amb magnificència.

És el primer esdeveniment important a la vida del cantant mexicà i Paloma té per davant un paper rellevant. Fins ara es desconeixia si l'exdona d'Enrique Ponce aniria a l'enllaç o si deixaria el seu xicot sol en una data tan assenyalada.

Muntatge Luis Miguel i Paloma Cuevas
Paloma Cuevas decideix acompanyar Luis Miguel al casament de la seva filla | Catalunya Diari

Tot i això, finalment s'ha descobert el misteri a 'Y ahora Sonsoles', Beatriz Cortázar anunciava el que Paloma hauria decidit. Pel que sembla, l'empresària ha accedit a anar al casament de la filla de Luis Miguel com la seva acompanyant dissabte que ve.

Si bé és cert que Cuevas no estarà present els tres dies que duri la celebració, sí que hi anirà avui dissabte, quan la parella es doni el 'sí, vull'. Una prova de l'excel·lent relació que l'ex del torero té amb la família de Luis Miguel i com ha estat de ben rebuda.

Però això no seria tot. Segons va apuntar la periodista, Paloma podria fins i tot assistir al casament amb les seves filles, cosa que sens dubte és un gran pas a la seva vida. Incloure les nenes en un esdeveniment familiar tan especial confirma com n'està de segura l'empresària de la seva relació amb Luis Miguel.

Paloma Cuevas confirma la bona relació amb la filla de Luis Miguel

El casament de Michelle Salas i Danilo Díaz té una durada de tres dies a què ni Paloma ni Luis Miguel hi poden assistir. Ahir, divendres 13, es va celebrar la preboda, però el cantant no hi va poder assistir, ja que tenia un concert a Miami.

Sí que hi seran presents avui, dissabte 14, que és quan se celebra oficialment l'enllaç. I és que Paloma no es vol perdre el gran dia de la influencer, a qui guarda un gran afecte. De fet, l'empresària comenta algunes de les seves publicacions a Instagram demostrant com n'estan d'unides.

Primer pla de Paloma Cuevas, somrient i feliç l'any 2020
Paloma Cuevas confirma la bona relació amb la família de Luis Miguel | @palomacuevasofficial, Instagram

També s'han vist de manera continuada i han gaudit d'alguns plans amb el cantant. Per això, que Cuevas sigui considerada una més a la família de Luis Miguel i que comptin amb ella en un moment tan especial.

El que es desconeix és si l'ex d'Enrique Ponce i el seu xicot assistiran a la postboda que se celebrarà demà, diumenge 15 d'octubre. Michelle i Danilo han organitzat un brunch per reunir-se amb els seus convidats i comentar la celebració.

No queda cap altra que esperar que acabi el cap de setmana per veure si Paloma també ha accedit a aquesta invitació. Com també caldrà esperar per saber si l'empresària decideix correspondre a Luis Miguel i accedir a la seva proposició de casament.

Fa uns quants dies Paloma García-Pelayo va revelar que el cantant ja li havia demanat matrimoni, però que Paloma, de moment, s'hauria negat. «Prefereix esperar un temps i que tot s'assenti», va comentar la periodista.