Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gema Aldón mirant a càmera amb la cara seriosa al programa 'Así es la vida' de Telecinco

Gema Aldón revela perquè té tantes discussions amb Ana María Aldón

Gema Aldón explica en quin punt es troba la relació amb la seva mare

Gema Aldón s'ha convertit en la nova col·laboradora d''Así es la vida' donant l'última hora sobre el distanciament amb la seva mare. La jove es troba entusiasmada amb el seu nou projecte a la televisió que compaginarà amb el seu treball de tanatopràxia.

Tot i això, aquesta nova oportunitat televisiva l'ha portat a explicar en quin punt es troba la seva relació amb Ana María. Des que la dissenyadora va anunciar la seva boda, ella i la seva mare han trencat la seva relació. La raó? Gema la coneix molt bé.

Gema Aldón revela l'origen dels seus problemes amb la seva mare

Gema Aldón trepitjava el plató d''Así es la vida' per parlar sobre com es troba la relació amb la seva mare. El que semblava ser una simple entrevista, al final va acabar amb el fitxatge de la filla d'Ana María com a col·laboradora.

La noia va estar molt atenta a les últimes declaracions de la dissenyadora demanant a Fiesta que deixessin d'estar distanciades. Des que l'ex d'Ortega Cano va anunciar el seu compromís amb el seu nou xicot, Gema es va oposar a aquest compromís.

Captura de Gema Aldón al programa 'Así es la vida' amb unes imatges d'ella abraçant la seva mare, Ana María Aldón
Gema Aldón fa setmanes que no parla amb Ana María. | Mediaset

La seva opinió que Ana María estava cometent un error en precipitar-se van fer que la dissenyadora es disgustés. Això va provocar una sèrie de retrets pels dos costats que van fer que mare i filla s'enfrontessin.

Després de veure les imatges d'Ana María, Gema va confirmar que «ja fa més d'un parell de setmanes que no hem parlat». Sembla que la relació continua sent nul·la i que cap de les dues ha afluixat la corda. Per a l'exsupervivent el motiu que impedeix que es reconciliïn és que «som iguals, tenim totes dues el mateix caràcter, totes dues estem tan dolgudes que no ens truquem», va explicar.

«Si les dues sabeu que sou iguals, les dues sabeu que la primera que aixequi el telèfon ho solucionarà», opinava Carmen Borrego. «Per què no ho feu?», afegia sense entendre que el conflicte s'estigui allargant tant.

La raó sembla residir que totes dues tenen les seves raons per estar molestes i aquesta mateixa manera de ser els impedeix fer el pas. De moment, ni Gema ni Ana María semblen estar disposades a arreglar la situació. No obstant això, la col·laboradora d''Así es la vida' va confessar que estava desitjant que la mare li truqués. Té clar que agafaria el telèfon i que tindria aquesta conversa pendent amb ella.

Gema Aldón confessa el que sent per Ana María

La relació entre Ana María i Gema ha passat per moments molt complicats. Tot i que l'ex d'Ortega Cano sempre ha mostrat el seu amor per la seva filla, hi va haver un temps en què van estar allunyades.

A poc a poc, aquesta distància es va escurçar i totes dues van tornar a unir-se. Tanmateix, el nou rumb a la vida de la col·laboradora de Fiesta ha tornat a separar-les. Gema la va acusar de precipitar-se quant a la boda amb Eladio i Ana María es va mostrar molt dura amb ella.

Captura de Gema Aldón de perfil parlant al programa 'Así es la vida' de Telecinco
Gema Aldón està disposada a reconciliar-se amb la mare. | Mediaset

«Ella tampoc no pot predicar amb l'exemple, i ella sap per què ho dic», va sentenciar la dissenyadora. Aquestes declaracions i les que va fer sobre la seva nova feina van fer pols la noia i van provocar que la distància entre elles augmentés.

Tot i això, Gema manté que «jo a la meva mare l'estimo moltíssim», i confia que les coses s'acabaran arreglant. Sobre si això podria acabar amb la carrera televisiva d'Ana María, l'exsupervivent es va mostrar contundent. «Per descomptat que no deixarà la tele, ni de bon tros, per aquesta enfiladissa que tenim ara mateix».

Les paraules de la noia no van convèncer la resta de col·laboradors que estan convençuts que a les dues els resulta «més rendible no parlar-vos». Aquests rumors sobre un possible pacte entre mare i filla van fer que Gema reaccionés i confirmés que trucaria a Ana María.