Foto de Juan José Ballesta

Màxima preocupació per Juan José Ballesta: on està després de la ruptura

Continua sense conèixer-se el parador de l'actor Juan José Ballesta

Sens dubte, Juan José Ballesta és un dels actors més coneguts que està generant més controvèrsia al món del cinema. Després d'haver anunciat la ruptura amb què va ser la seva parella i mare del seu fill, confessava el seu nou amor.

Però la realitat és que la seva relació amb Jakeline ha durat molt poques setmanes, per això és un dels motius de sospita. I és que dues ruptures amoroses en tan poc temps deu ser una cosa molt difícil d'assimilar per a algú que s'entrega completament. Aquest és el cas de Juan José Ballesta, ja que estava molt content de confessar aquesta relació que tan poc de temps li ha durat.

«Puc dir que torno a estar feliç i bojament enamorat... Jakeline, espero compartir tota la meva vida al teu costat i fer-te la dona més feliç del món, perquè t'ho mereixes». Aquestes paraules van ser publicades per Juan José Ballesta al seu compte d'Instagram quan feia pública el seu nou camí en l'amor.

Ara que ja ha passat el temps, l'actor molt a desgrat seu tornava a publicar a les seves xarxes socials altres paraules. Aquesta vegada eren de ruptura i reflectien el glop amarg que ha suposat per a Juan José Ballesta enfrontar-se a la soledat de nou.

Foto de Juan José Ballesta i Verónica Rebollo amb el seu fill
Juan José Ballesta malgrat la seva ruptura troba al seu fill el seu gran suport | GTRES

«Estic escrivint plorant i molt trist per la ruptura de la meva Jakeline», deia Ballesta en un post que ja ha esborrat. Hi afegia: «cal seguir endavant, una porta es tanca i una altra s'obre. I si no s'obre la partim i la rebentem».

És clar que Juan José Ballesta va sentir aquest desamor amb gran tristesa. I des de llavors, és completament absent del món de les xarxes socials. Tant és així, que els seus familiars asseguren que s'ha desprès del mòbil per centrar-se en el nou projecte.

El parador secret de Juan José Ballesta

Una trucada telefònica va sorprendre a la redacció de Socialité. Eren els amics de Juan José Ballesta que s'han posat en contacte amb el programa per demanar ajuda. Segons han informat ells mateixos, no se sap res de l'actor perquè no respon a les trucades i tampoc saben on és des de fa dies.

Després de la ruptura el 2021 amb Verónica Rebollo, mare dels seus fills i posteriorment amb Jakeline el 2022, l'actor ha viscut una muntanya russa.

La qüestió és que el seu cercle més íntim fa molt de temps que està preocupat perquè no tenen cap mena de notícies sobre l'actor. Juan José Ballesta no dona pistes sobre el seu parador i el pitjor encara és que defuig el contacte amb els amics.

En canvi, els pares del desaparegut han parlat amb Socialité i han deixat algunes declaracions. «Juanjo està bé, està fent un projecte, és l'última cosa que tinc entès», comentava el seu pare.

Juan José Ballesta a Masterchef
A Masterchef va ser de les últimes vegades on es va veure Juan José Ballesta | RTVE

Desamor a la vida de Juan José Ballesta

Ara sí, i ara no. Entre l'amor i la solitud ha estat viatjant els darrers mesos l'actor de cinema espanyol Juan José Ballesta.

I per si fossin poques les desgràcies a la vida sentimental, ara l'actor s'ha submergit en un silenci sepulcral. No és que no parli sobre les exparelles ni el passat, sinó que ja són tres mesos els que fa desaparegut de les xarxes.

Sembla que el mal d'amors li ha fet reconduir la seva vida i allunyar-se de tot allò que li provoqui distraccions. Qui sap si Juan José Ballesta ha desaparegut de les xarxes perquè no vol veure res que recordi les seves exparelles. O qui sap si és que l'actor ja no està interessat a explicar la seva vida públicament.

El que sí que és segur és que el desamor ha jugat un paper important en la seva vida i l'ha portat al silenci complet.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp