Fotomuntatge de Bigote Arrocet i María Teresa Campos

Edmundo Arrocet protagonitza una notícia que María Teresa Campos no voldrà escoltar

La salut de María Teresa Campos podria empitjorar

Edmundo Arrocet ha tornat a l'esfera pública coincidint amb la delicada situació que travessa María Teresa Campos. Recordem que tots dos van posar fi a la seva relació sentimental, amb una ruptura molt sonada. Després d'això, tothom sabia com de destrossada va quedar la periodista, i ara el seu ex ha tornat amb una informació que acabarà amb la mare de Terelu.

A causa de la seva delicada salut, la família de la veterana presentadora es cuida molt de donar-li notícies que puguin empitjorar la seva situació. De fet, María Teresa no sap que la seva amiga Laura Valenzuela ha mort. Ara, és la nova vida d'Edmundo el que posa en perill el benestar de la matriarca del clan.

Edmundo Arrocet oblida María Teresa Campos gràcies a una altra dona

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos van ser una de les parelles més sorprenents dels darrers anys. Tots dos van coincidir al plató de 'Viva la vida' quan la malaguenya era l'encarregada de presentar-lo. Allà va néixer el seu amor i van decidir anar-se'n a viure junts.

No obstant això, aquest amor que es professaven va acabar transformant-se en odi. L'humorista va decidir posar fi a la seva relació de la nit al dia a través d'un Whatsapp que va deixar Maria Teresa completament trencada.

Imatge de Bigote Arrocet
Edmundo Arrocet podria tornar a estar enamorat | EUROPA PRESS

Les seves filles mai van perdonar aquestes maneres i van decidir que Bigote seria persona 'non grata' a la seva família. Per la seva banda, l'argentí va posar terra pel mig i es va allunyar del món mediàtic. Fins ara.

Just quan les Campos estan preocupades per l'estat de salut de María Teresa, Edmundo ha tornat a les seves vides. I ho ha fet per la porta gran parlant sobre la seva exparella i provocant la ira de Terelu i Carmen Borrego.

De tornada al focus mediàtic, Edmundo ha sorprès deixant-se veure amb la seva nova parella. Una dona anglesa amb qui se l'ha vist d'allò més enamorat a Rio de Janeiro. Allà se'ls van veure en un passeig romàntic per la platja i dinant en un dels restaurants de la zona.

Segons s'ha pogut saber, la nova il·lusió de Bigote resideix a Londres i allà és on tots dos es van conèixer. Un dels fills de l'humorista hi viu i, en un dels seus viatges per anar-lo a visitar, un amic en comú els va presentar.

Mentre María Teresa empitjora, Edmundo torna a somriure

Les vides de María Teresa i Edmundo no poden estar més distanciades. Mentre la veterana presentadora viu reclosa a casa seva, Edmundo recorre mig món atenent els seus compromisos professionals.

L'argentí es troba visitant diversos països sud-americans amb què té negocis gràcies a la seva professió relacionada amb l'energia eòlica. Lima, Perú, Santiago de Xile o Buenos Aires han estat algunes de les seves destinacions. Així que, no és estrany que amb una agenda tan atapeïda, no dubti a gaudir d'uns dies de relax al costat de la seva nova parella.

María Teresa Campos
María Teresa Campos viu aliena a la nova vida de la seva exparella | GTRES

A més, els qui han tingut l'oportunitat de veure'ls afirmen que la seva relació està més que consolidada. A tots dos se'ls veuen molt il·lusionats i amb ganes de fer tot el possible per aprofitar el temps junts.

Sembla que la família d'Edmundo estaria al corrent d'aquest nou amor i estan desitjant que la presentin oficialment. Tal com comenta un amic d'Arrocet, «és una persona extraordinària i que fa molt feliç Edmundo». «És intel·ligent, maca, simpàtica i amb molt de do de gents, i se'ls veu molt feliços junts», assenyalen.

Sens dubte, les filles de María Teresa faran tot el possible per protegir la seva mare i evitar que s'assabenti de la nova vida de la seva exparella. La informació suposaria un cop dur per a ella i, actualment, al seu estat de salut no li convé cap disgust.