Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Edurne somrient

Edurne confirma el seu nou embaràs i explica que necessita temps per a adaptar-se

La cantant desitja donar-li un germà a Yanay, que té un any i mig

Edurne es troba en un moment vital molt bonic pel que fa a la seva carrera professional i a la seva vida personal. Té molts projectes oberts, entre ells la seva gira com a cantant o els enregistraments de Got Talent com a jurat del programa. Treball que compatibilitza a la perfecció amb la tasca de criar la seva filla, Yanay, que només té un any i mig i que té amb la seva parella, el futbolista David de Gea.

Continuant amb la seva faceta professional, Edurne ha acudit aquest cap de setmana a Déjate querer, presentat per Toñi Moreno. Aquest nou i recent espai de Telecinco busca unir famílies i donar sorpreses agradables a altres persones.

Cada setmana porten un famós perquè parlin de la infantesa, d'anècdotes i de records bonics. Aquesta setmana va ser el torn de la cantant, que es va sincerar sobre el present i sobre la relació amb el futbolista. A més d'explicar si donaria un germà o més a la seva filla.

Edurne: «La meva prioritat és ella»

Edurne va dedicar paraules boniques a la seva filla i a la seva família. «La meva prioritat és ella i tot el millor que jo li pugui donar és només per a ella», va explicar a Toñi Moreno.

La cantant va assegurar ser capaç de fer qualsevol cosa per la seva filla, tasques que inclouen estar sense dormir, no menjar o preocupar-se per ella. I és que explica sentir-se afortunada amb el moment que viu. Encara que la cantant no creu que sigui qüestió de sort atès que assegura haver treballat molt per aconseguir ser on és.

Imatge d'Edurne posant somrient a un photocall
Edurne confessa que la seva prioritat és la seva filla | GTRES

Per a Edurne la seva família és el més important

La cantant sempre s'ha mostrat com una persona molt familiar. Fet que s'ha accentuat amb l'arribada de la seva filla fa un any i mig. Per ella el més important és la família, tot i que ha volgut explicar que no només l'enllaç amb el marit i la filla. Sinó també amb els seus pares i avis, persones a qui té molt presents al seu dia a dia. «Ens reunim cada cap de setmana amb els oncles i els avis. La família és un pilar fonamental» i així li vol inculcar a la seva filla.

Primer pla de la cantant Edurne amb el rostre seriós
Edurne, amb la família com a prioritat | Europa Press

Toñi Moreno no la va voler deixar anar sense abans preguntar-li sobre la idea de donar-li un germà a Yanay. «No m'agradaria que fos filla única», va revelar Edurne. Tot i això, també ha confessat que encara no se sentia preparada perquè ara té molta feina. «Quan creixi una mica més», li va dir entre rialles a la presentadora.

Edurne confessa sobre en quin punt es troba la seva relació sentimental

David de Gea viu a Manchester a causa de la seva feina com a futbolista. Tot i això, no ha suposat cap problema per a Edurne que viu a Espanya a causa de tots els compromisos professionals que té al país. Una relació a distància i una nena petita no semblen ser bons amics, però la cantant ha assegurat poder conciliar la vida familiar de la mateixa manera que qualsevol altra parella.

Imatge d'Edurne i David de Gea abraçats i somrient
Edurne i David de Gea segueixen lluitant per la relació tot i la distància | GTRES

Ella intenta anar cada mes a Anglaterra a veure'l. «La meva carrera és aquí. Vaig i vinc», es va sincerar sense perdre el somriure. També ha aclarit que abans que Yanay arribés a la seva vida era més fàcil, però ara necessita més temps per fer els viatges amb la petita.

Edurne, malgrat la distància, que sembla portar-la bé, cada dia es mostra més enamorada. «Yanay és un calc al seu pare», va confessar al programa.