Irene Rosales

Irene Rosales confirma les seves sospites sobre l'embaràs i pare del bebè se'n va

Irene sempre ha sabut el que passava a la seva família

Irene Rosales mai no s'ha sentit còmoda sent el centre d'atenció, però forma part d'una de les famílies més importants del moment. La seva cosina Anabel Pantoja és al punt de mira i qualsevol periodista faria el que fos necessari per conèixer la veritat. Hi ha qui diu que la influencer es vol comprar una casa a Madrid i quedar-se embarassada, però els seus actes diuen el contrari.

Irene Rosales es va quedar realment sorpresa quan va sortir a la llum els suposats plans de la col·laboradora de Sálvame . El programa Socialité va parlar amb l'entorn i va assegurar que volia tenir «un nen amb accent andalús», de fet van donar una data. Segons aquest mitjà, trigaria com a màxim dos anys a donar a llum, ja que tenia moltes ganes de ser mare.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Irene Rosales prefereix no parlar de la parella | CatalunyaDiari

Irene ha confirmat el que va sospitar des del primer moment: Anabel té altres plans i l'embaràs haurà d'esperar força temps. El pare del futur nen s'ha anat a Nova York, això sí, ho ha fet acompanyat de la neboda de Pantoja. S'han proposat de recórrer el món junts i ella tenia moltes ganes de tornar als Estats Units.

Irene ha pres una decisió per protegir-se dels seus rivals: no es pronunciarà perquè sap que és fàcil que cometi algun error. L'únic que vol és el benestar per a la seva família, mai no ha contribuït a la guerra del clan i continuarà sense fer-ho. Ningú sap amb exactitud com s'emporta Kiko Rivera amb la cosina i l'andalusa no està disposada a aclarir els dubtes.

Rosales ha descobert, gràcies a una informació aportada a Ya es verano, que el pare del futur fill d'Anabel ha fet les maletes. Aquesta vegada ha viatjat al costat d'ella i altres amics, estan molt il·lusionats i no volen que la seva història acabi mai. Kiko Matamoros assegura que s'acabaran assentant a Madrid, però l'entorn prefereix no confirmar la notícia.

Irene Rosales sap que l'amor és pur i real

Irene té clar que el que Anabel sent per les seves filles és sincer, s'hi refereix com «les meves nebodes» i els visita amb freqüència. La dona de DJ sap que la seva cosina seria una mare estupenda, però sempre ha sospitat que no estava preparada. L'últim viatge que ha fet no ha fet res més que donar-li la raó: encara no ha arribat el seu moment.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales té molt bona fama dins de la professió | Telecinco

La tertuliana de Sálvame es nega a tornar a la feina, té molts assumptes pendents i prefereix gaudir del seu amor per Yulen Pereira. Sap que és l'home de la seva vida, el pare dels fills i la persona amb qui vol compartir allò que està vivint. A Telecinco han parlat amb un expert en xarxes socials que ha fet un anunci important.

La de Sevilla podria estar guanyant 40.000 euros al mes gràcies al seu Instagram, per això no necessita tornar al programa de Jorge Javier. És possible que acabi fent el pas, però abans vol guarir les ferides i estar convençuda que és una dona forta. Cal enfrontar-se a assumptes molt importants i necessita estar preparada per donar qualsevol resposta.

Irene Rosales té clar com es comportarà

Irene té la premsa trepitjant-li els talons, ja que tots els reporters volen saber la seva opinió sobre Yulen Pereira. No dirà res compromès, de fet ningú no sap amb exactitud si ha tingut oportunitat de conèixer l'esportista. El jove passa molt de temps viatjant i és possible que encara no s'hagi reunit amb la família de la seva nova xicota.

▶️ Vídeo del dia

Rosales en té prou de protegir el seu marit, que està en boca de tots des que Isa Pantoja el va convertir en el seu gran rival. Els germans estan enfrontats i Isa ha guanyat la batalla, té força més suport que el DJ. Kiko ha optat per retirar-se fins que la seva imatge sigui més forta, ja que no està en condicions de donar cap resposta.