Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Fidel Albiac no sap si Rociíto tornarà i assumeix que estava farta d'aguantar

Fidel entén que la seva dona tingui certes necessitats

Fidel Albiac passarà a la història de la crònica social com una de les cares més influents, però, en realitat, poc se sap d'ell. Els seus rivals l'han acusat d'aprofitar-se de la fortuna de Rociíto, tot i que això no és cert. L'únic que ha fet ha estat fer costat a la seva dona, per això acceptarà la decisió que prengui, tant si és tornar a Sálvame o allunyar-se del programa.

Fidel Albiac assumeix que la filla de Rocío Jurado estava cansada d'aguantar sempre el mateix, per això ha trencat el silenci en dos documentals. Primer, ha desmuntat Antonio David Flores i ha reclamat el seu paper com a mare i després ha assenyalat la família Mohedano. Segons expliquen a Telecinco, podria rebre una demanda perquè José Ortega Cano hi està molt indignat.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Fidel Albiac pot presumir de no haver fallat mai la seva dona | Telecinco

Fidel ha llegit atentament l'entrevista que Rociíto ha fet a Semana, on aclareix si tornarà al programa de Jorge Javier Vázquez. Encara no sap si fer el pas, però faci el que faci comptarà amb el suport del seu marit, que sempre està amb ella. «No ho sé, no et puc contestar perquè és una cosa que no és a la meva mà», respon Carrasco sobre el tema.

Fidel sap perfectament el perill que generaria la nova incorporació de Rocío a Sálvame, però és un risc que està disposat a assumir. I és que no vol que la seva dona deixi de treballar per por, ja que ja ha vençut els seus grans detractors. El públic està encantat amb ella i vol seguir escoltant la seva versió, i encara hi ha molts dubtes sobre els Mohedano.

Albiac sempre s'ha mantingut en un segon pla, tot i que ha tingut moltes oportunitats de convertir-se en protagonista. Exerceix d'advocat en un despatx molt important de Madrid i no té necessitat de beneficiar-se de la fama de ningú. L'únic que ha fet ha estat mantenir-se al costat de la seva dona i donar-li bons consells en els moments més complicats.

Fidel Albiac descobreix els sentiments de Rociíto

Fidel és conscient que l'exdona d'Antonio David ha concedit una entrevista per aclarir el motiu del seu nou documental. En el nombre de Rocío, segons explica, no és cap venjança, simplement estava cansada d'aguantar i de guardar silenci. Promet que no parla per fer mal i assegura que no té rancúnia, només vol fer justícia.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac prefereix mantenir-se allunyat dels conflictes | GTRES

«L'odi no és una cosa que jo experimenti a la meva vida, no en sento, el que sento és cansament. Quant  a l'aspecte econòmic, tampoc ho he fet per això, és una argumentació de mediocres». La filla de 'la Más Grande' assegura que a Telecinco donen veu a tothom, la família Mohedano tindria oportunitat de respondre.

Albiac està d'acord amb la seva dona, ja que ha viscut de prop el rodatge del documental i sap que tot s'ha fet amb transparència. «Jo crec que aquesta és una cadena on hi ha pluralitat i on hi té cabuda l'opinió de tothom», declara Carrasco. Després d'això ha reconegut que n'està farta de suportar els desvergonyiments de la seva mediàtica família.

Fidel Albiac confirma que la seva dona és més lliure que mai

Fidel estarà a prop de Rociíto prengui la decisió que prengui: tornar a Sálvame com a col·laboradora o apartar-se del programa per sempre. No sap què farà, però està convençut que triarà el camí correcte perquè sempre ha estat molt responsable. Per això, la sèrie d'En el nombre de Rocío s'ha negociat des de la més estricta legalitat.

▶️ Vídeo del dia

«A mi legalment no m'ha limitat res ni ningú. He sentit que si a mi no em van deixar o no sé quines coses, però a mi ningú em prohibeix res. He estat totalment lliure en tot moment perquè sé on són els meus límits», ha comentat l'ex d'Antonio David.