Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la cantant Edurne amb el rostre seriós

Edurne parla del seu nou fill i explica com està després de separar-se del pare

Edurne ha confessat que manté una relació a distància

Edurne s'ha guanyat amb excreix ser una de les cantants més estimades del panorama nacional, no hi ha ningú que en parli malament. Tots els que han treballat al seu costat confirmen que no només és una gran professional, també és una persona de primera. Sempre està disposada a ajudar, per això ha concedit una entrevista molt personal a Déjate Querer.

Edurne treballa a Telecinco com a jurat de Got Talent i sap que les audiències de la cadena podrien ser millors. Ha volgut donar un cop de mà a la cadena, per això ha accedit a parlar sobre la seva vida privada al programa que presenta Toñi Moreno. El més impactant és que ha confessat que vol tornar a ser mare, tot i que ha aclarit que encara no.

Imatge d'Edurne i David de Gea abraçats i somrient
Edurne té un vincle molt especial amb David de Gea | GTRES

Edurne té una filla amb el futbolista David de Gea, amb qui manté una preciosa relació a distància, i vol fer un altre pas. Considera que la seva nena seria més feliç tenint germans, així que està disposada a portar un altre nen al món en un futur. «De moment no, però no m'agradaria que fos filla única perquè m'agrada la vida familiar».

L'artista ha revelat que cada mes passa una setmana amb el seu xicot, tot i que després s'han de separar durant un temps. Treballen a ciutats diferents. Per això, han acordat viure en dues cases diferents fins que les seves vides laborals s'uneixin. «Jo mai he arribat a anar-me'n perquè la meva carrera és aquí, vaig i vinc», explica força il·lusionada.

«Abans era més fàcil perquè era independent i si tenia tres dies me n'anava, però ara amb la meva filla necessito més temps. Ara em bloquejo a l'agenda alguna setmana i vaig cada mes a veure'l», comenta mentre explica que se sent perfectament. Sap que allò que sent és real i no hi haurà separació que embruti un amor tan sa. Són l'enveja de tothom.

Edurne viatja amb freqüència per estar amb el seu xicot

Edurne ha de viure separada del pare de la seva filla, però considera que no és cap problema i sap que seguiran així molt de temps. El futbolista ha trobat una bona feina fora de Madrid i ella no pot sortir de la capital perquè hi té moltes ofertes. Així,  han pensat que el millor per a tots dos és viure cadascú en un lloc, però estan contínuament connectats.

Primer pla d'Edurne somrient
Edurne pot presumir de tenir una cara brillant | GTRES

«David és molt normal, la seva professió és dedicar-se al futbol, però a fora som com qualsevol altra parella», explica per aclarir els rumors. També ha aprofitat per denunciar els insults que rep per ser la xicota d'un jugador, una actitud completament masclista. Ha deixat clar que detesta l'actitud anterior perquè ella té prou renom i no vol ser recordada per la seva vida sentimental.

La cantant, fent gala de la sinceritat que la caracteritza, ha parlat del seu nou nadó, que arribarà en un futur no gaire llunyà. Tot seguit, ha confessat com se sent en viure separada físicament del pare de la criatura. El seu discurs ha ajudat moltes parelles que mantenen un amor a distància, ja que està carregat de coherència.

Edurne explica com es troba la seva filla

Edurne és una estrella i té molts compromisos professionals, però sempre intenta fer lloc per als seus. «La meva filla té un any i mig i ens reunim cada cap de setmana amb els oncles, cosins i avis. És una cosa que vull que porti sempre: la unió familiar, la família és un pilar fonamental».

Els espectadors de Déjate Querer han aplaudit la seva valentia i el programa ha tingut molt d'èxit, un dels més vists de la temporada. Ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies i que sap millor que ningú com funciona el món de l'espectacle. Des que va pujar a un escenari, el públic es va adonar que era un dels grans talents del país.