Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.

Kiko Matamoros, perdut en descobrir què fa la seva parella quan ell és a Telecinco

El col·laborador de Mediaset i la seva xicota estan decebuts amb el que els passa

Sembla que la relació de Kiko Matamoros i Marta López Álamo  va com una seda. Pocs apostaven per ells al principi, però han demostrat amb el pas del temps que la seva història és més que un fugaç idil·li. El tertulià televisiu i la seva xicota estan molt enamorats, tot i que hi ha vegades en què ell prefereix no estar al seu costat per un motiu de pes.

Una carrera professional en ple apogeu

A poc a poc, la parella de Kiko Matamoros s'ha anat obrint camí al món de la moda. Fins que no va iniciar la relació amorosa amb el col·laborador de Telecinco, fa gairebé un lustre, pocs eren els que la coneixien professionalment.

Kiko Matamoros i Marta López
Fa gairebé 5 anys que Kiko Matamoros i Marta López estan junts | TELECINCO

Des d'aleshores, la noia s'ha convertit en reclam de dissenyadors que volen comptar amb ella sobre la passarel·la. No és cap secret que Marta López Álamo té un cos escultural i que, sigui el que sigui que es posi, tot li queda perfectament. És cert, però, que per això s'ha hagut de sotmetre a més d'un retoc estètic que mai no ha volgut amagar.

Una rinoplàstia, diversos augments de pits i nombroses injeccions de bòtox són només alguns dels tractaments a què s'ha sotmès aquesta jove model per millorar la seva imatge.

Un gran suport, però des de la distància

El col·laborador de Sálvame li dona suport en el seu somni de convertir-se en tota una model de renom peti qui peti. Creu que la seva xicota té un gran futur al món de la moda i per això intenta mantenir-se en un segon pla.

A la recent Mercedes Benz Fashion Week Madrid (MBFWM), la instagramer ha desfilat per a un dels més prestigiosos modistes del panorama nacional, Hannibal Laguna. Per sorpresa de molts, però, el seu xicot no va estar a la desfilada.

La veritat és que la gran absència de Matamoros no té res a veure amb els seus compromisos professionals. El tertulià de Mediaset va preferir no anar-hi per no perjudicar la seva parella. Kiko considera que la seva presència allà només hauria servit per enterbolir la carrera de Marta al món de la moda.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Matamoros no vol perjudicar la seva parella laboralment | Catalunya Diari

Segons la seva opinió, assistint-hi l'única cosa que hauria aconseguit hauria estat «desviar el focus» d'atenció. «Puc cometre errors per comentaris o gestos que es puguin malinterpretar», assenyalava dies enrere Matamoros. «Tinc una imatge amb què determinades marques o firmes no els interessa relacionar-se», afegia.

La decepció de Marta

La noia és del mateix parer que el seu noi. Tots dos tenen clar el que Marta López Álamo se la juga si barreja la seva vida personal amb la laboral, encara que els desagradi haver de fer-ho. De fet, els agradaria que ningú els jutgés per això.

«Sap que no em beneficia a la feina... Ell ho fa per mi», explicava Marta als periodistes quan li van preguntar pel seu xicot a la desfilada.

Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros
Marta López Álamo es juga el seu futur professional | Gtres

«Tristament, així és la societat... Perjudica més que beneficia», va prosseguir.

A més, la influencer va voler deixar constància que la situació li fa «ràbia». A ella li agradaria que la seva parella, a qui estima incondicionalment, pogués assistir lliurement a veure-la treballar sobre la passarel·la, sense que això la perjudiqués professionalment.

▶️ Vídeo del dia

Tot i els obstacles, Kiko no pot deixar de sentir-se  més que orgullós de la seva parella. «Ha obert la desfilada i la veiem al centre de la imatge», una cosa molt significativa i important per a una model. I és que per arribar a dalt de tot cal anar a poc a poc.