Imatge de Gema López.

Gema López confessa el que tots sospiten sobre la paternitat del petit de la casa

Gema està cansada de seguir amagant el que sap

Gema López passarà a la història del món del cor, ja que és una de les millors periodistes del moment i té molta informació. Fa molt de temps que guarda silenci, però té en el seu poder una dada que revolucionaria la família de José Ortega Cano. Ara, el programa Ya es Verano ha parlat amb l'entorn del torero i sap què està passant, per això han advertit del perill.

Gema López va confirmar les sospites del públic fa molts anys: la família Ortega Cano dubtava de la fidelitat d'Ana María Aldón. «És el tema que més dol i no s'ha tancat, si és així, ja només li faltava això, seria la gota que faria vessar el vas», expliquen a Ya es Verano. Suposadament, l'entorn del torero ha qüestionat la paternitat de José María, el fill de la dissenyadora.

Ana María Aldón i Ortega Cano
Gema López està al corrent dels problemes que hi ha al matrimoni | CatalunyaDiari

«Si fos veritat que el mestre és coneixedor d'això, estaríem a les portes de la separació, seria el punt final», comenta Aurelio Manzano. La mala relació entre Aldón i els seus cunyats és el seu secret de domini públic, però ningú sabia que el tema era tan delicat. El petit de la família està patint, per això a Telecinco estan tractant l'assumpte amb tanta prudència.

Gema va revelar a Sálvame la informació que tenia i va confirmar tots els dubtes: estaven jugant amb la paternitat del fill d'Ana María. «Hi ha membres de la família que li han preguntat si sap que el nen és realment seu. Van al Ramón y Cajal i consulten en quin moment es podrien fer les proves d'ADN», va declarar la periodista.

López s'ha llaurat una carrera brillant. Per això, totes les seves notícies es converteixen en el més comentat, perquè són reals. Aquesta informació la va donar fa temps però les xarxes l'han recordat en veure que s'està tornant a parlar del mateix tema. Va ser ella la primera que va explicar la veritat i és just donar-li el mèrit que es mereix.

Gema López és conscient del veritable problema

Gema sap que Ana María Aldón donarà la notícia de la separació en qualsevol moment, tot i que no sap què està esperant exactament. Els col·laboradors de Ya es Verano, programa on treballa la dissenyadora, estan força perduts. La dona del torero reconeix que està passant per una crisi, però per algun motiu es nega a confirmar la ruptura.

Primer pla de Gema López.
Gema López sempre aporta informació de primer nivell | Telecinco

López sempre ha tingut molt bones fonts. De fet, va ser l'única que va descobrir tot el que va passar a l'accident d'Ortega Cano. El mestre va tenir un contratemps a la carretera que va posar fi a la vida de Carlos Parra, un nom que ningú oblidarà. La periodista va explicar que el torero havia gaudit massa de l'oci nocturn abans d'agafar el cotxe.

Verónica Dulato, presentadora del programa esmentat en línies anteriors, ha aconseguit parlar amb la modista i sap què passa. Li ha enviat un missatge d'àudio confessant com se sent i només hi ha una cosa clara: el problema és real. Segons explica a Telecinco, té clar que es vol separar, però està esperant a sentir-se preparada per fer el pas.

Gema López adverteix de les conseqüències

Gema sap que un dels seus companys, concretament Kiko Jiménez, ha arribat massa lluny. Va formar part de la família del mestre i ara està traient a la llum dades sobre el més petit del clan. La periodista li ha advertit que el vidu de Rocío Jurado demanarà ajuda a la justícia. De fet, ja la vol demanar.

▶️ Vídeo del dia

López pot estar tranquil·la, ja que l'únic que ha fet ha estat transmetre informació objectiva. No té res de què penedir-se perquè pot demostrar tot el que ha explicat. Només ha dit que la família d'Ortega dubta de l'ADN del seu fill petit, del que té amb Ana María.