Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol

Ana Soria i les faltes de respecte que mostren el costat més fosc de la ruptura

Ana Soria ha tornat a ser protagonista d'una notícia força desagradable

Ana Soria es va fer un forat a la premsa gràcies a la seva relació amb Enrique Ponce, però ella mai no ha intentat ser una cara popular. No ha concedit cap entrevista a canvi de diners i sempre ha atès la premsa en un to força cordial. A més, fa uns mesos va parlar al programa Viva la Vida per deixar clar que el seu amor pel torero és pur i real.

No obstant això, Ana Soria està cansada de justificar-se. Per això, va decidir desaparèixer de les xarxes socials i allunyar-se del focus mediàtic. El seu remei, però, no ha servit, ja que els seus rivals han aprofitat la seva absència per difondre rumors que no s'ajusten a la veritat. Està cansada de seguir mirant cap a una altra banda i les faltes de respecte que circulen a Instagram han acabat amb el període de pau.

Muntatge Ana Soria i Paloma Cuevas
Ana Soria s'ha endut un bon ensurt abans de saber la veritat | Catalunya Diari

Ana sap que algú ha suplantat la identitat de Paloma Cuevas per intentar fer-li mal dient-li «cria» en to despectiu. L'empresària ha parlat amb els seus representants i ha emès un comunicat desvinculant-se d'aquest assumpte tan tèrbol. Ella no hi ha tingut res a veure, però és evident que la seva ruptura amb el pare de les seves filles encara no és aigua passada.

Ana està convençuda que els rumors no pararan. Així, s'ha proposat gaudir del millor que té: el seu festeig. L'han acusat de ficar-se en un matrimoni consolidat, però no és veritat i el seu entorn ho sap. Quan ella va conèixer Ponce, ell ja no estava amb Paloma. Per tant, és injust que la dissenyadora li responsabilitzi de qualsevol cosa que hagi pogut passar.

Soria sap millor que ningú que la separació entre el seu xicot i l'empresària ha estat dura i l'última cosa que ha passat ho confirma. Paloma ha promès que no té res a veure amb les faltes de respecte que s'han fet públiques, però la cosa no acaba així. Ara cal investigar qui és la persona que intenta perjudicar la imatge de l'exdona del torero.

Ana Soria ja ha rebut el missatge que esperava

Ana, segons ha sortit publicat, va arribar a un pacte implícit amb Paloma Cuevas: cap de les dues llançaria atacs als mitjans de comunicació. La noia es va sorprendre en veure el que suposadament havia escrit la dissenyadora a Instagram, però tot és mentida. La revista Semana s'ha posat en contacte amb el seu entorn i ha descobert que l'ex de Ponce ha estat víctima d'un engany.

Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria
Fa molt de temps que Ana Soria es manté en silenci | Catalunya Diari

«Això és un cas de suplantació d'identitat, no s'ha piratejat el compte perquè el seu  compte és segur. El que ha passat és que en un comentari que ella no ha fet apareix el seu nom i la seva foto», expliquen a aquest mitjà. La futura advocada pot estar tranquil·la: la seva gran rival no té ganes de guerra i pretén continuar amb la treva establerta.

Soria sap tot el que va passar durant el procés de divorci del seu xicot, però mai no ha parlat d'aquest tema amb ningú. És informació confidencial i molt preuada. Per tant, ha d'anar amb compte, perquè qualsevol periodista podria fer mal al torero. Enrique mai ha jugat amb la seva vida privada, per això és tan important que tots guardin silenci i que siguin discrets.

Ana Soria accepta les disculpes i decideix seguir endavant

Ana entén que ser famós genera molts riscos i la filla de Victoriano Valencia acaba de viure una mala experiència. Els seus responsables de comunicació han parlat amb diversos mitjans per aclarir que ella no té res a veure amb els insults.

▶️ Vídeo del dia

«Paloma no és una persona activa a les xarxes socials, aquest llenguatge no és seu, ni tampoc hi entra. Tot està en mans d'advocats com a cas de suplantació d'identitat. Ella no ha entrat en aquesta conversa ni n'ha comentat res».

Soria continuarà amb la seva parella i amb el mateix pla que havien traçat: no entrar en polèmiques innecessàries. Vol acabar els estudis de dret i convertir-se en una gran advocada. Per això, no vol guanyar diners ni fama a la premsa del cor, no ho necessita.