Primer pla d'Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio rep un missatge des de l'hospital i confirma els pitjors presagis

Alessandro Lequio s'assabenta d'una notícia desoladora per a la família Obregón

Alessandro Lequio ha estat de les primeres persones a conèixer la pitjor notícia que torna a sacsejar la família Obregón. Lequio se n'ha assabentat a través del telèfon mòbil d'una cosa que ja molts temien.

Antonio García, pare d'Ana Obregón i exsogre d'Alessandro Lequio, ha mort avui, amb 96 anys. Ha suposat tot un altre cop dur per a la família, que, durant anys, també va ser la del col·laborador televisiu.

Alessandro Lequio i la seva exparella es van conèixer el 1987. Des d'aleshores, i tot i que després es van divorciar el 1994, Lequio ha seguit formant part de la família.

Per això, també estava al corrent de la salut del seu exsogre, que va empitjorar quan a principis d'aquest any va agafar la COVID-19.

Alessandro Lequio al carrer
Alessandro Lequio confirma el pitjor dels seus temors | GTRES

Tot i això, encara es desconeixen les causes de la mort del que va ser sogre d'Alessandro Lequio. No obstant això,  tot sembla indicar que ha estat a causa de les xacres típiques de la seva edat, 96 anys.

Paraules d'Ana dedicades al seu pare

Ana Obregón va compartir la notícia de la mort del seu pare a través de les xarxes socials. A la seva carta al cel assegura que «va ser com un rugit que va solcar el cel per fer que et retrobessis amb la mare i amb el meu fill. Des de la teva infància, has viscut 96 anys difícils, però amb la teva feina incansable durant 70 anys has aconseguit crear una gran empresa».

Aquestes paraules també  les compartia Alessandro Lequio, tot i que encara no se'n coneix la reacció pública. Altres celebrities com Anne Igartiburu o Boris Izaguirre també han volgut traslladar el seu suport a Ana.

La relació d'Alessandro Lequio amb la seva ex

Quan es van divorciar, Àlex Lequio, el fill en comú de tots dos, només tenia un any. Això, però, no li va impedir veure els seus pares junts en els pitjors i els millors moments.

Des del seu divorci a causa d'un adulteri per part del col·laborador, Ana Obregón ha deixat veure en nombroses ocasions que, tot i que va ser un mal marit amb ella, Lequio era molt bon pare.

Sempre han estat units: en diferents entrevistes, a la televisió, durant l'adolescència d'Álex, a la seva graduació i, fins i tot quan ella va publicar un llibre, Lequio va ser allà, amb ella.

Ana Obregón, Alessandro Lequio i Carolina Monje
Alessandro Lequio i Ana Obregón es donen suport l'un a l'altre en un dels moments més difícils de la seva vida | EUROPA PRESS

Però, no només han estat junts en els bons moments, sinó també en els més complicats, durant tota la malaltia del seu fill i durant el  posterior funeral i dol. A més, tots dos van viatjar a Nova York el 2018, per comunicar la notícia de la malaltia al seu fill.

També va ser present quan va morir la mare d'Ana. Ara,  no hi ha dubte que és el suport que ella necessita després de la mort del seu pare. De fet, també Ana hi va ser quan Alessandro la va necessitar al funeral de la seva mare, Sandra Torlonia, el 2014, a Itàlia. L'actriu no s'ho va pensar dues vegades i va anar a mostrar el seu suport al seu fill i al seu exmarit a Torí.

Alessandro Lequio va refer la seva vida

Muntatge amb fotos de Maria Palacios i Alessandro Lequio.
Alessandro Lequio es va casar amb María Palacios l'any 2008 | ¡Hola¡ - GTRES

▶️ Vídeo del dia

María Palacios va comprendre ràpid la mena de relació que Alessandro Lequio tenia amb la seva ex, amb qui tenia un fill en comú. Ella es va casar amb el col·laborador el 2008 i, des d'aleshores, Obregón, María i Alessandro han protagonitzat diversos posats. Per exemple, el dia que Álex va presentar el seu projecte empresarial, cap dels tres va faltar a una cita tan important. Tampoc els va importar sortir junts a la mateixa fotografia. Tot això va quedar gravat a la memòria d'Álex Lequio.