Fotomuntatge d'Ana Obregón i el seu pare

Antonio García, el pare d'Ana Obregón que va començar fregant i ha mort sent ric

Antonio García ha deixat una herència molt suculenta

Antonio García ha estat una de les personalitats més importants del país, tot i que mai no ha estat amic de la popularitat. Ha desenvolupat la seva carrera professional a l'ombra, però ningú no pot negar que els seus mèrits sempre han estat en boca de tots. Va començar sent un simple empleat i va acabar sent amo de La Moraleja, la urbanització més rica de Madrid.

Antonio García va començar a sonar a la premsa del cor perquè la seva filla Ana va decidir ser famosa i sortir de les normes establertes. Li va aconsellar que es formés a la universitat i que després apostés pel seu somni i això és justament el que va fer. Ana Obregón es va convertir en una dama de la interpretació i va demostrar al seu pare que era capaç de fer qualsevol cosa.

Fotomuntatge d'Ana Obregón amb la seva mare.
Antonio García va crear una família meravellosa | CatalunyaDiari

Antonio ha mort als 96 anys en la més estricta intimitat, poc s'ha sabut de la seva malaltia perquè la seva família és força prudent. Ha lluitat en silenci, acompanyat dels seus fills, que no se n'han separat des que va ingressar a l'hospital. L'ex d'Alessandro Lequio ha anunciat la notícia a les seves xarxes socials i ha revelat com es troba.

Antonio pot estar orgullós de la seva filla, ja que ha superat cops molt durs i encara té forces per seguir endavant. Ana Obregón reconeix que no sap com s'ho farà, però s'ha compromès a tornar a somriure per honorar la memòria de l'empresari. El text que ha escrit al seu Instagram deixa poc espai a l'especulació: està abatuda i sense ànims.

«He col·leccionat milions de moments únics amb tu que guardo tatuats al meu cor i que ara utilitzaré per poder seguir respirant». L'actriu està desolada, però sap que el patriarca de la família ha tingut una vida plena d'èxits. De fet, va rebre una Medalla al Mèrit del Treball per la seva brillant carrera, és un referent per als seus companys.

Antonio García sempre va confiar en Ana Obregón

Antonio ha crescut en una societat diferent de la que coneixem actualment, però sempre ha estat a prop de la seva filla. Li ha donat suport en tot el necessari, fins i tot quan li va dir que la professió que el feia feliç tenia poc a veure amb el que era convencional. Va concedir una entrevista al diari ABC i va explicar com va educar la mare d'Aless Lequio.

Primer pla d'Ana Obregón.
Antonio García va donar suport a la seva filla en la seva carrera com a actriu | Europa Press

«Al principi ho portava malament, però com a empresari i com a treballador soc molt realista i vaig veure que no hi havia res a fer. Era molt més fàcil ajudar les meves filles en el camí que havien emprès que enfrontar-s'hi. No em disgusta que em coneguin com el pare d'Ana Obregón, al contrari, en certa manera m'alegro de l'èxit dels meus fills».

García va començar sent empleat en una botiga humil: netejava, fregava i feia tot el que li ordenés el responsable. Però va arribar un moment en què es va cansar i es va adonar que aspirava a més, per això va canviar de rumb de cop. «Vaig ser el número u de delineants, després vaig ingressar en aparelladors i em vaig fer aparellador i arquitecte tècnic», va recordar a ABC.

Antonio García era amo dels edificis més importants

Antonio ha deixat una suculenta herència que ara està en mans dels fills, no hi ha res que es pugui comparar amb la seva fortuna. Va molt més enllà dels diners, ha marcat tendència i la seva família gaudirà d'un mèrit que es pot comparar amb poques coses. García es va casar amb la filla de Juan Obregón Toledo, mare d'Ana, i no va trigar a fer-se milionari.

▶️ Vídeo del dia

La mare d'Ana Obregón, Ana María Obregón pertanyia a una família noble que va rebre amb els braços oberts a Antonio. Va encaixar des del primer moment, va demostrar que estava a l'alçada i van apostar-hi per emprendre grans projectes. És l'arquitecte més important de Madrid, va fundar La Moraleja, una urbanització coneguda mundialment.