Fotomuntatge d'Ana Obregón i el seu pare

Ana Obregón explica com ha mort el seu pare i desvela què farà ara

Ana Obregón ha perdut les tres persones més importants de la seva vida en només dos anys

La vida torna a donar-li un dur revés a Ana Obregón. Des de fa dos anys no aixeca el cap, encara que ella lluita per seguir endavant amb els seus compromisos professionals com a actriu.

L'últim cop ha estat la pèrdua del seu pare, Antonio García, a qui estava molt unida. Aquests dos últims anys no han estat fàcils per a Ana, que va perdre el seu fill, Àlex Lequio, el maig del 2020 i la seva mare, el mateix mes, un any després.

L'actriu des de sempre s'ha mostrat molt unida a la seva família i així ho feia saber a tots els seus fans a través de les xarxes socials. Per tant, ha decidit compartir també aquest moment dur a través del seu Instagram.

«Anit ens vas deixar»

«Anit ens vas deixar. Va ser com un rugit que va travessar el cel per retrobar-te amb la mare i amb el meu fill». Amb aquestes paraules començava Ana Obregón el seu comunicat als seus fans. «He col·leccionat milions de moments únics amb tu que guardo tatuats al meu cor i que ara faré servir per poder continuar respirant. En dos anys m'heu deixat òrfena de pares i de fill».

Amb aquestes dures paraules, Obregón es dirigia al seu pare mentre es confessava amb ell: «No sé com ho faré. És un privilegi i un gran honor ser la teva filla». De la mateixa manera, li demanava que tingués cura de l'etern Àlex Lequio: «Si us plau, cuida molt del meu fill fins que arribi. Eternament junts».

L'estat de salut del seu pare després d'emmalaltir-se de covid-19

L'actriu ja havia mostrat preocupació per l'estat de salut del seu pare, atès que amb 96 anys va emmalaltir de covid-19 a principis d'aquest any. Pel que fa a la família, sempre ha estat una persona transparent que ha compartit el seu dolor amb els seus i amb els fans. Per això, ja a finals d'agost, publicava una foto de quan era petita amb el seu pare, en què deia que «gràcies per cuidar-me sempre, ara em toca a mi».

Tot i això, encara es desconeixen les causes de la mort, però tot apunta a les xacres típiques de la seva edat.

28 mesos sense el seu fill

Després de la publicació d'avui, l'anterior havia estat fa només quatre dies. Hi recordava que ja havien passat 28 mesos sense el seu fill, record que acompanyava de selfies amb ell, en un viatge a Nova York. Amb aquestes fotografies, fetes el setembre del 2018, recordava que per fi podien tornar a Espanya, a casa seva. Després de «set mesos lluitant amb coratge i un somriure contra el càncer», així ho explicava l'actriu a la seva publicació.

«Aquí segueixo sense tu, amor de la meva vida, afegint mesos a la teva absència. Amb un dolor que amb el temps augmenta amb una intensitat insuportable i un amor de mare que amb el temps es multiplica per infinit». Ara haurà d'aprendre a viure també sense cap altre dels seus principals suports: el seu pare.

Suports incondicionals per a Ana Obregón

A la publicació en què anunciava la mort del seu pare no hi han faltat els comentaris i mostres de suport a l'actriu. Entre ells es manifestaven públicament els laments, els plors i les abraçades d'Anne Igartiburu, Boris Izaguirre, Luis Rollán i Susana Uribarri, gran amiga d'Obregón.

Aquesta última li prometia cuidar-lo «ara i sempre». Després de recordar-li que ella també coneixia el seu pare «a qui admirava i adorava, igual que a la teva mare i al teu fill». «Antonio meravellós», deia. Tot i això, Uribarri confessava que «necessitava descansar».

▶️ Vídeo del dia