Muntatge fotogràfic de Sergio Ramos i Pilar Rubio

Pilar Rubio necessita parlar i confessa què passa realment amb Sergio Ramos

La parella es troba al punt de mira

Allò que provoca la parella formada per Pilar Rubio i Sergio Ramos és una curiositat constant. I és que, des que es van conèixer, els seus fills, els seus gustos i els seus viatges han format part de la premsa rosa.

Tot i això, d'un temps ençà, coincidint amb l'adeu del futbolista al Reial Madrid, la situació de la parella ha canviat. Almenys, de cara als mitjans de comunicació. Sí, perquè només es parla de crisi, avorriment i desconfiança.

Però ara, Pilar Rubio ha donat la cara i ha aclarit com es troba la situació amb el pare dels seus quatre fills.

Primer pla de Pilar Rubio
Pilar Rubio ha parlat davant dels mitjans sobre el seu noi, Sergio Ramos | GTRES

Pilar Rubio no acostuma a parlar

Pilar Rubio fa anys que treballa per a la televisió. A més de les xarxes socials, combinava la feina amb la petita pantalla. Per exemple, era una de les col·laboradores fixes a El Hormiguero i la seva secció era una de les més vistes.

No obstant això, amb el fitxatge de Sergio Ramos pel PSG ho va canviar tot. Pilar va haver de dir adeu al programa de Pablo Motos i deixar així, per un temps, tot allò relacionat amb els mitjans.

Això no va ser del gust de la presentadora a qui li va costar molt prendre aquesta decisió. Però, sigui com sigui, per a ella la unió familiar sempre ha estat el primer. Un motiu més que suficient perquè s'instal·lés amb els seus fills a França.

Pilar Rubio i Sergio Ramos
Pilar Rubio i Sergio Ramos gaudint d'un sopar romàntic | INSTAGRAM (@SERGIORAMOS)

Allà segueix amb els seus projectes professionals a Internet. Al seu perfil d'Instagram compta amb més de vuit milions de seguidors, i pujant. Penja fotografies sobre col·laboracions, promocions i, alguna vegada que una altra, alguna foto familiar.

Això últim està sent clau aquestes setmanes després que es rumoregés sobre la relació que manté amb Sergio Ramos. Els dies que passen sense veure's, els viatges del futbolista per feina, així com els de Pilar Rubio només han fet augmentar els rumors.

▶️ Vídeo del dia

A més a més, la crisi que viuen alguns dels companys de professió del futbolista, com Gerard Piqué, han posat el focus a la parella. En concret, es rumorejava que el canvi de residència no havia agradat a la presentadora.

En definitiva, ha estat tant l'enrenou, que Pilar Rubio no ha tingut més remei que parlar davant de la càmera. I encara que ha evitat tant sí com no parlar dels seus petits, no ho ha fet amb Sergio Ramos.

Primer pla de Pilar Rubio
Primer pla de Pilar Rubio durant la seva col·laboració a El Hormiguero | Atresmedia

Pilar Rubio ho explica tot

Aprofitant que era a Espanya presentat la seva nova col·lecció de roba interior, Pilar ha parlat de la seva relació amb Sergio Ramos. Sempre atenta a les preguntes, ha deixat ben clar en quin punt es troba. I la seva finalitat no era altra que acabar d'una vegada per sempre amb les xerrameques.

«Amb Sergio Ramos segueixo mantenint la mateixa il·lusió. Nosaltres no acostumem a discutir ni avorrir-nos, la veritat. M'agrada l'efecte sorpresa i quan arribo a casa estic desitjant com si fos el primer cop que el veiés», explica.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio s'ha vist obligada a donar declaracions sobre la relació sentimental | Europa Press

Amb aquestes declaracions, Pilar Rubio deixa molt clar que res ha canviat des que va conèixer Sergio Ramos. La parella té quatre fills en comú i, encara que estima ser una família nombrosa, no està en els plans ampliar la família.

De moment, la parella gaudirà d'uns quants anys més a París. L'únic que de moment es desconeix és si, un cop s'acabi l'etapa de Sergio al PSG, tornaran a Espanya.