Primer pla de Lourdes Montes

Lourdes Montes comprèn que l'ha perdut per sempre perquè està fart i cansat

Lourdes Montes l'ha vist més contundent que mai

Lourdes Montes és molt familiar i li agrada estar sempre envoltada dels seus i que hi hagi entre ells harmonia. Ara, però, és conscient que hi ha un fet que els ho impedeix i que no canviarà mai. Estem referint-nos que no hi ha reconciliació possible entre el seu marit, Francisco Rivera, i un dels seus cosins, Canales Rivera.

La dissenyadora ha vist que el col·laborador de Sálvame s'ha sotmès al polígraf del Deluxe i ha confessat el distanciament amb Paquirri. És més, ha explicat el perquè es va produir i que la situació no té pinta de solucionar-se.

▶️ Vídeo del dia

Lourdes Montes coneix l'origen del conflicte familiar

La cunyada de Cayetano Rivera és una persona molt protectora de la seva vida privada, però és conscient que la família del seu marit no ho és tant. Així, a la premsa no només hi apareix constantment ell sinó també el seu germà Kiko i, fins i tot, la seva família paterna. I l'últim a fer-ho ha estat Canales, ja recuperat del greu accident que va tenir recentment.

Lourdes ha vist que el torero s'ha sotmès al polígraf i ha parlat dels assumptes més espinosos del clan Rivera. Entre aquests el distanciament que manté des de fa anys amb el seu cosí Francisco. Tant és així que fins i tot ha revelat què va causar aquesta separació.

Foto de Canales Rivera i Fran Rivera
Canales Rivera va deixar clar que Francisco no volia torejar amb ell | GTRES

Ell ha exposat de manera contundent que «Puc intuir el perquè de la situació. Jo tenia un apoderat els anys 1997 i 1998 que era molt important. Va fer tot el possible per ajuntar-nos a mi i a Fran i ell en cap moment va voler. [...] Aleshores, pot ser la raó? No volia torejar amb mi i no en sé la causa. És veritat que en privat nosaltres ens portàvem força bé i coincidíem al camp força. Però després, quan arribava l'hora dels despatxos, per dir-ho d'alguna manera, em veia sempre ubicat en un altre lloc».

En aquest punt, María Patiño ha volgut saber si el rebuig del marit de Montes a torejar amb ell és perquè és un classista. I la resposta del convidat ha estat, «No crec que es cregui superior a mi, que vaig donar molt de temps a aquesta professió i orgullós me'n sento. Però un dels motius del distanciament és que jo no li quadrava absolutament per res en un moment en què els empresaris requerien veure'ns junts torejant».

Lourdes Montes sap que no hi ha marxa enrere

La dissenyadora sevillana ha vist Canales Rivera més ferma i contundent que mai sobre la seva relació amb Francisco. Per això, sembla que li ha quedat clar que no hi ha reconciliació possible després de les paraules d'ell i també de la seva mare, Teresa Rivera. I és que hi ha una cosa que li retreuen a Paquirri: no haver-los donat el condol per la mort del marit d'ella.

Foto de Teresa Rivera
Lourdes Montes ha vist com Teresa Rivera va intentar que els cosins fessin les paus | Telecinco

Montes ha vist la mare del convidat afirmar, mitjançant connexió en directe, que ha intentat mediar entre el seu fill i el nebot. Ha dit que «Ho vaig passar molt malament, per la qual cosa fins i tot vaig arribar a demanar a Francisco que parlés amb José Antonio i que arreglessin les coses. Per mi era trist que estiguessin enfadats».

Tot i això, la seva mediació no va tenir èxit. Per això ha manifestat amb resignació, «Les coses han passat així i cal acceptar-les». Fins i tot ha deixat de manifest que, malgrat tot el que ha passat, no té res a dir al marit de Lourdes.