Primer pla de Terelu Campos.

Terelu Campos assumeix que la relació amb Carlos Lozano s'ha acabat i desvela com està

Terelu Campos accepta que la seva relació amb Carlos Lozano es va basar en anades i vingudes del presentador

Terelu Campos acomiadava ahir Carlos Lozano després d'haver compartit diversos programes de Sálvame junts. La raó va ser perquè el presentador cobria les vacances d'uns altres companys seus. L'espai que va presentar durant diverses setmanes amb Terelu, Adela i María Patiño ha arribat a la seva fi. «Tornaré aviat, aquí ho deixo», va comentar Lozano abans d'anar-se'n.

Terelu Campos també va voler contestar-li i li va demanar que no digués que era el seu últim programa, «millor dir el penúltim». Després de la fi d'aquesta curta aventura, la mare d'Alejandra Rubio assumeix que de moment no tornarà a compartir espai a la pantalla petita. Es van acomiadar amb dos petons al programa i amb la promesa de tornar-se a veure molt aviat: de nou compartint programa o fora d'aquest.

Tots dos estan solters

Al primer programa de Carlos Lozano en Sálvame, a finals d'agost, va assegurar haver passat un estiu complicat pel que fa als idil·lis de l'amor. «Porto una mala ratxa», va comentar el model, que es va interessar per saber la vida amorosa de Terelu. Mentre ella va intentar esquivar la pregunta, li va contestar «el teu cas és un delicte de tan bo que estàs», encara que finalment va confessar que ella també estava passant per un mal moment.

Carmen Alcayde no acabava de comprendre la situació i, a la meitat del programa, els va recriminar que tots dos estaven solters, amb la intenció que podrien començar alguna cosa. A les paraules de la seva companya, ell va destapar la bomba. «Quan vaig estar treballant amb ella a T de Tarde ja hi vaig intentar alguna cosa, però ella no va voler», per la qual cosa ell va decidir no insistir. Després, va admetre que va arribar a la seva vida Cristina Tárraga i Terelu va passar a un segon pla.

Primer pla de Carlos Lozano
Terelu s'acomiada del presentador. | GTRES

Terelu assegura que les intencions del presentador van ser en va perquè ella ni se'n va adonar

El programa que va citar Lozano es va emetre des del 1997 fins al 2004, anys en què tots dos van coincidir treballant. Tot i això, Terelu ha assegurat que no es va insinuar bé, atès que ella no es va assabentar. Una història que encara se'n farà ressó en un futur no gaire llunyà, però que atrau els televidents a seguir els seus programes, durant almenys, 25 anys.

La relació de la Campos amb el presentador sempre ha estat d'anades i vingudes, encara que mai no es va arribar a conèixer res real entre tots dos. Potser el futur encara els ha deparat alguna cosa, com ara ser la pròxima parella televisiva.

De moment, però, la germana de Carmen Borrego accepta, de nou, una separació en la seva relació professional. Aquest espai els servirà per continuar coneixent-se i estar en contacte si els 25 anys, encara, n'haguessin estat pocs.

El polígraf de Carlos Lozano va enlluernar que feia dos anys que no manté relacions

A l'agost va tenir lloc el polígraf de l'exparella de Mónica Hoyos, en què Terelu era present. El polígraf li preguntava a Lozano si feia més d'un any que no tenia relacions, i ell li va respondre que sí i el test va afirmar que deia la veritat.

Després, el presentador va aclarir que en feia més de dos. Després d'aquesta confessió, Terelu va dir en veu baixa que ella feia set anys. Confessions que, algun dels seus companys, com ara Alcayde, no acaben d'entendre atès que tots dos estan solters i lliures per poder intentar alguna cosa.

A més, no és que estiguin sols solters, sinó que, en diversos programes, tots dos han deixat caure agradar-se encara que no es decideixen per començar res. Potser només és una bonica amistat que, amb el pas dels anys, es pugui desenvolupar cap a alguna cosa més.

▶️ Vídeo del dia