Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac aconsegueix veure els fills de Rociíto i passa el que més temia

Fidel Albiac ha rebut un missatge que no deixa cap dubte

Fidel Albiac ha tornat al punt de mira perquè el periodista Diego Arrabal ha revelat com va conèixer Rociíto abans de fer-se famós. Segons explica, estava sortint amb una noia anomenada Rocío Mestre, però la filla de 'la más grande' es va creuar amb ell. L'advocat se'n va enamorar i no van trigar a començar una relació que actualment travessa per un moment fantàstic.

Fidel Albiac ha estat l'únic que ha aconseguit que la seva dona aixequi el cap i deixi enrere el seu passat al costat d'Antonio David Flores. Encara té un compte pendent: recuperar l'afecte dels seus fills, que n'estan molt decebuts. Albiac, gràcies a una foto que s'ha filtrat a les xarxes socials, els ha tornat a veure i ha confirmat els pitjors presagis.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac mai no ha parlat | GTRES

Fidel és plenament conscient de la gravetat de la situació, per això mai no ha fet declaracions sobre aquest tema tan delicat. Li han ofert sumes molt suculentes, però ell es manté ferm perquè l'última cosa que vol és engreixar la polèmica familiar. Veure Rocío i David Flores a través d'una foto li ha servit per adonar-se'n: ha passat el pitjor.

Fidel tenia molt bona relació amb la filla de Rociíto, passaven molt de temps junts i eren còmplices en infinitat de situacions. Tot i això, la jove ha decidit posicionar-se al costat d'Antonio David Flores i, conseqüentment, considera Albiac enemic. L'advocat té por que la solució no s'arregli mai i sembla que ningú està disposat a fer un pas endavant.

Rociíto s'ha adonat que els seus fills s'han acostumat a la seva absència. De fet, han trobat una substituta. Sempre que fan alguna cosa important els acompanya Olga Moreno, per això l'empresària també té problemes amb Carrasco. Rocío, David i Olga han acudit a un casament molt especial i les imatges demostren que han recuperat el seu estat d'ànim.

Fidel Albiac reconeix que els sentiments són reals

Fidel treballa d'advocat, així que està molt compromès amb la justícia i no permet que cap error caigui en sac foradat. És cert que els seus antics fillastres no s'han portat bé amb ell ni amb la dona, però també és real que han patit molt. És possible que s'hagi alegrat en veure'ls gaudir del casament, ja que estaven junts i han demostrat que s'adoren.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i els seus fills, Rocío i David Flores Carrasco
Fidel Albiac sempre ha intentat estar al costat dels seus | GTRES - Telecinco

Albiac ha vist l'abraçada entre Rocío i David i s'ha adonat que no hi ha res a fer: el que tant temia ja és un fet. S'han unit, tots dos estan al costat d'Antonio David Flores i no hi haurà res que els faci canviar d'opinió. Per a ells l'única cosa important és estar junts i que l'ex d'Olga Moreno no quedi malament.

El gendre de Rocío Jurado està en boca de tots perquè Diego Arrabal l'ha acusat de no haver estat sincer quan va conèixer Rociíto. «Aquí ningú no està dient res», aclareix el paparazzi al seu canal de Youtube després d'insinuar certs atreviments. L'única cosa certa és que el marit de Carrasco pot presumir de no haver deixat mai de banda els seus.

Fidel Albiac té amics molt influents

Fidel sempre ha tingut un bon comportament amb la família de Rocío Jurado, almenys això és el que defensen els amics. Té relació amb cares tan importants com María Teresa Campos, ella sap que s'ha mentit molt sobre ell. Ha estat en silenci massa temps i els rivals han aprofitat per difondre rumors que no es corresponen amb la realitat.

Albiac té la consciència tranquil·la i possiblement el que li hagi dolgut més és que dubtin del seu vincle amb David i Rocío Flores. Tots dos l'adoraven i hi vivien encantats fins que, suposadament, Antonio David va començar a actuar. Rociíto creu que el seu exmarit és el responsable de tot i assegura que té proves per demostrar-ho.