Emma García plorant a un plató de Telecinco.

Emma García truca al seu marit en descobrir què ha passat amb els seus diners

Emma García no sap què fer

Entre les cares més conegudes de Telecinco hi ha Emma García. La basca és una de les presentadores clau de la cadena. La seva amabilitat i la seva connexió amb la càmera enganxa els teleespectadors.

Tot i això, des de fa un temps, Emma García ha desaparegut de les pantalles. Molts la donaven per acabada, però res més lluny de la realitat. El seu proper repte a la televisió està a punt d'estrenar-se i no en pot tenir més ganes. La il·lusió es palpa a l'ambient, encara que la periodista ha vist com aquesta alegria se n'ha anat de cop. El seu marit ha estat testimoni de la baixada que ha viscut en qüestió d'hores. I tot, per culpa dels diners.

▶️ Vídeo del dia

Emma García, una muntanya russa a la televisió

Fa anys que Emma García forma part de la història televisiva espanyola. El seu programa estrella va ser Mujeres y Hombres y Viceversa, on va estar més de 14 anys al capdavant.

El gran canvi professional el va viure quan li van oferir presentar Viva la vida. Un programa que s'emetia els caps de setmana i que tractava l'actualitat rosa d'una manera delicada. Tot i això, contra tot pronòstic, Telecinco va prendre la decisió d'eliminar-lo de la graella.

Emma García i el seu marit, Aitor Senar
Emma García compta amb el suport del seu marit | Europa Press

Va ser abans de l'estiu quan ella mateixa va anunciar als teleespectadors que, durant un temps, la deixarien de veure a les pantalles. Tot i això, l'opinió pública no està preocupada, ja que sap que la tornaran a veure.

Si hi ha una cosa clara és que la relació que Emma García manté amb Paolo Vasile, el propietari de Telecinco, és més forta que res. Així, doncs, la presentadora ha gaudit d'unes vacances d'estiu al costat dels seus.

Tot i que això sí, els rumors no l'han deixat descansar del tot. Ara, s'espera que sigui ella mateixa la que anunciï el proper repte professional. Tot i que abans haurà de donar explicacions, i és que s'han filtrat els diners que cobra per treballar a la televisió.

El dineral d'Emma García

Eren molts els dubtes que es tenia sobre els sous que els presentadors i col·laboradors més famosos de televisió rebien al mes. S'ha parlat del sou diari que reben els tertulians de Sálvame. Tot i això, mai abans s'havia atrevit a posar números als comptes bancaris d'Emma García.

Aprofitant que és a prop el seu nou projecte televisiu, ja corre per internet el contracte de la basca a Telecinco. Una gran xifra que ha deixat per terra la resta de presentadors de la cadena.

Segons la revista Diez Minutos, Emma García té un contracte d'un milió d'euros anuals amb la cadena. Una quantitat de diners que no només parlen de l'alt poder adquisitiu de la basca. Sembla que a Emma, de moment, li queden molts anys de feina a Mediaset.

Imatge d'Emma García.
Emma García, una de les presentadores més ben pagades de Telecinco | Europa Press

Emma García té la sort de ser una de les poques presentadores que té un contracte anual. No és la primera vegada que es parla dels contractes diaris que alguns col·laboradors tenen a la cadena. Sigui com sigui, estem segurs que aquesta informació no serà del gust d'Emma. La presentadora no només és molt discreta amb la seva vida privada, sinó que també ho és amb la feina.

De moment, no ha anunciat accions legals, però estem segurs que no es quedarà quieta. Ara, només queda esperar que sigui ella mateixa a través de les xarxes socials qui anunciï el seu nou projecte.

Un que sembla estar lligat a l'actualitat rosa i on comptarà amb nombroses cares conegudes.