Primer pla de la infanta Sofía.

El detall estètic de la infanta Sofia que copien milers d'adolescents

La infanta Sofia marca tendència amb els seus llavis brillants

La infanta Sofia ha fet que totes les nenes de la seva edat vulguin tenir els mateixos llavis. Brillants i senzills. Els llavis perfectament perfilats i hidratats ja són tota una tendència que moltes volen copiar.

La infanta Sofia ja s'ha convertit en tota una influència per a les nenes de la seva generació. Avui dia hi ha grans celebritats que tenen també uns llavis brillants i perfectes. Els pintallavis amb brillantor o 'gloss' són el producte més top del moment i ja s'estan convertint en l'opció més perfecta per aconseguir aquest efecte.

Les nenes de 15 anys que estan provant a maquillar-se i estan experimentant al món de la cosmètica ja volen provar aquests pintallavis que utilitza la infanta Sofia.

La infanta Sofia i els seus llavis

La infanta Sofia té 15 anys i ja ha esdevingut una referent per a les nenes de la seva edat. Sofia ens sedueix amb els seus llavis brillants gràcies al seu make up senzill i alhora elegant.

Podem veure la infantaSofia al col·legi privat Santa María de los Rosarios, on ja comença el curs 4t d'ESO, un bon escenari per marcar tendència i sorprendre tots els companys i companyes amb el seu estilisme.

La infanta Sofia es decanta per la naturalitat, sense escollir un maquillatge recarregat. Llavis brillants però sense color, que li porten a aquesta naturalitat que tant li agrada. Una bona opció per mostrar-se en públic.

Els pintallavis que aconsegueixen donar un to natural a la infanta Sofia

La germana de la princesa Elionor utilitza habitualment diversos tons per donar la màxima naturalitat possible als seus llavis. I és que, els colors encesos són els més apropiats per a les cares més madures. Uns tons que van des dels més irisats fins als acabats mat més ideals que existeixen.

Foto de la infanta Sofia i el rei Felip en un cotxe
La infanta Sofia sorprèn amb els llavis brillants | GTRES

Si esteu pensant a comprar algun dels pintallavis per arribar a aconseguir aquest efecte brillant, us ensenyem dues opcions.

La infanta Sofia utilitza aquests pintallavis. Hi ha una gran varietat de tipus. El lifter gloss de la marca Maybelline costa només 5,98 € i el podeu trobar a botigues habituals com és el cas de Primor.

El pintallavis 3d Hydra Lipgloss de la mà Kiko Milano està disponible per 9,50 € i amb ell també podeu aconseguir aquest efecte.

Maquillatge a la resta del rostre

La infanta Sofia prefereix un maquillatge molt senzill. És per això que l'hem pogut veure en fotos on no duia ni una gota de maquillatge.

Llavis al natural amb un toc de brillantor transparent. Uns llavis amb què la infanta Sofia manté un look fresc. Aquest maquillatge, força acord per als seus 15 anys, li ha permès obtenir un resultat força afavoridor.

A més, la infanta Sofia opta per portar les celles naturals i pentinades. També prefereix el cutis sense cap mena de base i sense corrector.

Una pell neta i hidratada

La infanta Sofia té cura de la hidratació dels seus llavis en portar ferros. Aquests tendeixen a esquerdar-se i, per tant, a assecar-se amb força facilitat. La germana de la princesa Elionor torna a l'escola més radiant que mai amb la seva pell neta i hidratada.

▶️ Vídeo del dia

Els llavis seran els pròxims protagonistes

La tardor que ve veurem com els llavis seran els grans protagonistes del moment.

La infanta Sofia ha demostrat que els podem cuidar i lluir d'una manera elegant. Cada cop són més les persones que cuiden aquesta part de la cara i que volen treure'ls el màxim partit. Els llavis naturals amb un extra de brillantor serà una de les tendències que més veurem, com fins ara.

La infanta Sofia porta un gloss natural amb un extra de brillantor que li allisa la superfície dels llavis. Aquest tipus de pintallavis et permeten aconseguir el truc de realçar el contorn dels teus llavis hidratats.