Primer pla Fabiola Martínez

Kike, el fill de Bertín Osborne, atònit per la confessió de Fabiola

L'exdona de Bertín Osborne deixa clara la seva postura sobre la relació

Fabiola, l'exdona del presentador de Mi casa es la tuya, ha estat una de les convidades a la Madrid Fashion Week que s'està celebrant aquests dies a la capital. La veneçolana ha posat punt final a les vacances, ha reprès la seva agenda i ha assistit als esdeveniments que tenia programats.

Tot mostrant la seva educació amb els mitjans, l'exmodel responia a les qüestions que els periodistes li van plantejar en arribar. Una tenia a veure sobre com reaccionaria si el seu exmarit refés la vida amb una altra dona. La relació entre tots dos és excel·lent i la resposta de Fabiola ha estat d'acord amb el que, avui dia, senten l'un per l'altre.

Fabiola reacciona a la possibilitat que el seu exmarit refaci la vida amb una altra

Fabiola va passar uns mesos complicats quan va sortir a la llum la separació amb el presentador. Eren una de les parelles més consolidades del món del cor i el seu divorci va agafar per sorpresa. No hi va haver terceres persones, simplement un desgast al matrimoni que no van poder superar.

Des de llavors tot ha estat cordial entre l'exparella. Encara hi ha un profund afecte i respecte, i continuen mantenint una sintonia que facilita molt el distanciament. Sobretot, pels seus fills i especialment Kike, que necessita una atenció especial per la seva malaltia.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne
Fabiola està preparada en cas que el seu ex refés la seva vida. | GTRES

La veneçolana encara no està centrada en tornar a buscar l'amor, però és conscient que Bertín pot refer la seva vida abans que ella. La seva faceta de galant el precedeix i Fabiola sap que candidates no li faltaran.

De fet, li han preguntat a l'exmodel sobre aquesta possibilitat que el seu exmarit conegui una altra dona amb què recuperar la il·lusió. Com veuria ella la relació? Fabiola ha estat molt sincera admetent que «m'alegraré un munt si refà la seva vida». On s'ha mostrat amb dubtes ha estat si Bertín l'informaria primer de l'existència d'una altra dona. Ella ha dit rotundament que «ell no m'ha de demanar autorització». És més, està convençuda que si ho explica és perquè «té clar que és una relació estable, que és algú per a ell important».

Amb aquestes declaracions, l'exdona del presentador admet que no té objeccions a acceptar la notícia. «Si és així, estaré feliç i per a mi serà rellevant també», reconeixia amb un somriure.

Fabiola admet no estar oberta a l'amor

Fabiola viu per i per als seus fills. És ella qui està a càrrec de Carlos i Kike, encara que aquest estiu ha pogut comptar amb una mica de temps lliure per a ella. Ha gaudit d'unes vacances relaxades centrades en ella on no han faltat les celebracions amb amics.

La seva vida social ha estat molt activa encara que no ha trobat ningú amb qui refer la seva vida. «No he tingut aquesta sort de tenir un amor d'estiu, la veritat que crec que encara no és el meu moment», confessava.

Al seu cap sembla que no hi ha temps per a l'amor, almenys de moment, encara que qui sap el que li pot oferir la vida. De moment, el seu màxim interès recau en els seus dos fills que ha trobat a faltar aquest estiu. «He estat un temps amb les criatures i Kike amb el seu pare i després se n'ha anat Carlos amb el seu pare», comentava.

«Ell durant l'any no els pot veure tant i així he pogut descansar jo una mica, és una manera de repartir-nos», reconeixia. Un descans que sembla que li ha anat molt bé, ja que ha començat setembre amb les piles recarregades i moltes ganes de reprendre els seus assumptes.

▶️ Vídeo del dia