Primer pla d'Andrea Janeiro.

La senzilla peça de roba que Andrea Janeiro sempre té al seu armari

L'estil d'Andrea Janeiro marca la tendència

Andrea Janeiro està marcant tendència amb el seu estilisme. Tot i que mai li han agradat les càmeres, ja s'ha tornat tot un personatge públic. La filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, des de sempre s'ha vist dins del món de la televisió, però Andrea Janeiro sempre ha preferit estar-ne al marge.

Amb 23 anys que té la jove Andrea, hem vist la seva notable transformació física i n'hem pogut analitzar l'estil. Un estil que s'ha convertit en el punt de mira per als seus milers de seguidores i ha començat a atreure força atenció.

Vols saber quin tipus de look utilitza Andrea Janeiro? Doncs t'ho expliquem.

Els looks d'Andrea Janeiro

Els looks  de la filla de Belén Esteban sempre s'han vist influenciats per l'opinió de la seva mare, ja que era ella la que els marcava de petita.

▶️ Vídeo del dia

Andrea Janeiro, en tornar a Espanya després de la seva etapa universitària al Regne Unit, ha començat a captar les mirades de la gent. Va decidir anar-se'n a estudiar comunicació audiovisual a Birmingham, perquè era el que li agradava.

I és que, la filla gran de Jesulín té clar què li agrada i què no. Després d'haver-se tornat força independent en marxar a viure fora, Andreíta ha agafat experiència a l'hora de vestir. Els seus looks es basen en una composició senzilla per a ús diari, però que també poden arribar a servir en ocasions especials.

Andrea Janeiro opta per la senzillesa

A Andrea Janeiro no li agrada complicar-se gaire la vida. S'estima més la senzillesa a l'hora d'escollir la roba del seu armari. 

Un color negre mai falla. I és la realitat, Belén Esteban li ha ensenyat bé escollir roba. El negre ja forma un bon aliat per a Andreíta, i és que el sol combinar amb peces tant juvenils com còmodes. Looks formats per un mini vestit negre, amb estampat de lunars i volants a la falda, que li donen un toc ideal.

A la foto podem apreciar el model d'escot en bec que ha combinat amb una bossa negra i sandàlies de plataforma a joc.

Foto d'Andrea Janeiro pel carrer
Els looks senzills són la clau de l'estil d'Andrea Janeiro | GTRES

Andrea Janeiro sap crear el seu propi estil. Ara que ja té una certa edat i escull les seves peces preferides, ha destacat que prefereix la senzillesa.

Els bàsics per a la filla de Belén Esteban

Andrea Janeiro, a diferència de la seva germana, és molt més discreta i prefereix passar desapercebuda. Per això, Andreíta té diverses peces favorites al seu armari que mai fallen i són essencials.

Hem conegut que a part del negre, el color blau marí és també un dels seus tons favorits que aplica força diàriament. Entre els looks, els blazers juntament amb els pantalons blaus i maxi vestits negres de tirants són els seus més desitjats.

Foto d'Andrea Janeiro i Belén Estebal pel carrer
Andrea Janeiro aposta pel negre en els seus looks | GTRES

A més, Andrea Janeiro ha destacat amb els seus outfits de platja. La filla de Jesulín, està agafant impuls i està al màxim amb les tendències del moment. Entre la seva roba, posseeix un top de ganxet negre i uns shorts fúcsies d'estil 'boho' acompanyats d'uns detalls de borles.

Aquestes dues darreres peces de què parlem han estat dues de les seves opcions que ha triat aquest estiu 2022.

Tot i no tenir gaires imatges d'Andreíta, hem comprovat que aposta per uns looks de tendència senzills i perfectes. Altres vegades, hem vist que la filla de Belén Esteban quan estava bronzejada i era més rossa, també marcava estil.

Top estil cotilla, d'escot cor i en color negre com es mostra a la publicació d'Instagram. Una aposta ideal.