Primer pla de Miguel Ángel Silvestre

La xicota de Miguel Ángel Silvestre apareix per sorpresa i ensenya el seu estrany cos

L'actor ha deixat desolades totes les seves fans

Miguel Ángel Silvestre és un dels actors més admirats d'Espanya i no només pel talent artístic. El seu Instagram ha esdevingut un dels més vistos de la xarxa, amb 4,2 milions de seguidors. Allà Miguel Ángel comparteix molt material que no té res a veure amb la interpretació; rutines de gimnàs per cultivar un cos al qual no sobra ni un gram de greix o posats a piscines, platges i hotels són habituals.

És un dels actors que s'adapten millor a les noves dinàmiques de la professió. Així doncs, després del seu fitxatge per a La Casa de Papel, la seva repercussió s'ha disparat. A més, està també a Sense8 o Sky Rojo, dues de les sèries més vistes de Netflix.

▶️ Vídeo del dia

Silvestre ha connectat amb les noves generacions d'espectadors, gràcies a especialitzar-se en aquest tipus de sèries i deixar una mica de banda el cinema. Guanyador de premis prestigiosos com el Fotogramas de Plata, l'Ondas, la Biznaga de Plata o el Pétalo, Miguel Ángel viu un moment vital daurat.

A més de l'èxit professional, acaba de fer públic que també va molt bé en l'amor.

Miguel Ángel Silvestre presenta la seva xicota d'una original manera

Miguel Ángel Silvestre té a tothom sospirant amb aquests continguts que demostren la seva bellesa. El gènere femení està rendit als seus peus i moltes de les seves seguidores a les xarxes aplaudeixen cadascun dels seus posats. Li encanta lluir abdominals i bíceps i les seves publicacions s'omplen de comentaris elogiosos.

Enmig d'aquest malbaratament de seducció, Miguel Ángel acaba de donar la pitjor notícia als seus fans. Té xicota. L'ha presentada sense fer-ho. Únicament amb una foto en un hotel on es veu un llit desfet i una silueta de dues persones fent-se un petó.

«Kisses I would never forget... Allà ens vam veure, tot va passar. Vull tornar-hi, a tu», diu l'actor valencià de 40 anys.

Els comentaris lamentant el festeig no han trigat a arribar. Moltes de les seves seguidores s'atribuïen el protagonisme a la foto i d'altres deien que era el pitjor dia de les seves vides. Tampoc ha faltat qui ha qüestionat la silueta de la noia, una mica amorfa i rara, tant a la imatge en què suposadament està de perfil com a la de front.

De moment no se sap qui és l'afortunada que comparteix petons i llit amb l'actor. Miguel Ángel Silvestre ha rebut moltes felicitacions per part d'amics i coneguts que li desitgen sort en l'amor.

Silvestre, un trencacors molt reservat

Miguel Ángel Silvestre sempre s'ha mostrat molt reservat respecte a la vida privada. Mai no ha fet públiques les seves relacions amoroses i ha preferit que se'l conegués per la seva feina. Últimament, això ha canviat una mica, des que la seva faceta com a influencer va tan disparada.

A Silvestre se li han conegut diverses parelles, algunes confirmades per ell, d'altres no. En qualsevol cas, l'actor ha mantingut romanços amb Belén López, companya de rodatge a La distancia i Blanca Suárez.

Amb aquesta última, va coincidir a Los Amantes Pasajeros de Pedro Almodóvar. A més, Silvestre va regalar a l'actriu el gos que encara té.

També se li han atribuït romanços amb l'actriu Albania Sagarra. Es van conèixer a Los Angeles, quan ell rodava allí Sense8 i la distància de la seva terra els va unir sentimentalment. El seu últim romanç conegut és amb Claudia Ruiz.

És una de les amigues d'Anita Matamoros i els van agafar al carrer força encaramel·lats. No obstant això, la relació no va anar a més.

Serà també actriu la nova xicota de Miguel Ángel Silvestre?