Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera

Rocío Flores pren una decisió dràstica i deixa a la seva mare Rociíto desolada

Rocío Flores cada dia té les coses més clares

Rocío Flores vol començar el curs amb bones vibracions i sense problemes. Així ha viscut l'estiu i així vol que comenci la tardor. La filla de Rociíto i d'Antonio David Flores ha après de la seva experiència i sap que la seva batalla és a llarg termini.

Ara està centrada en la seva carrera com a influencer, en el seu cos, que cuida a cada mil·límetre, i en estar tranquil·la i feliç. Encara no ha revelat si continuarà a la televisió de forma regular o no. Se'n va anar de vacances de El programa de Ana Rosa i en tot l'estiu no l'hem vista. És conscient que, si s'asseu en un plató, li preguntaran per la seva família, de la qual no vol parlar. Juga al desmarcatge i a llaurar-se una imatge pròpia i allunyada de qualsevol altre membre de la família, inclòs el seu pare.

Així doncs Rocío Flores no nega que ho va passar fatal, concretament, a l'època en què la seva mare es va decidir a parlar a través d'un documental a la televisió. Rocío, en aquell moment, ja estava col·laborant a la televisió i el fet d'haver d'afrontar la dura història de la seva família (i la seva pròpia) la va trencar.

Si un dels objectius de Rociíto amb Contar la verdad para seguir viva era acostar-se més als seus fills, no ho va aconseguir. Rocío sí que va demanar a la seva mare que li truqués i que poguessin asseure's i parlar, encara que Rociíto no va despenjar el telèfon. No estava preparada i continua sense estar-ho.

Ara és Rocío Flores qui ha pres la iniciativa davant del nou documental que ha fet la seva mare. Aquesta vegada, el focus es posa a la història de Rocío Jurado i de tota la família. La neboda de Gloria Camila ja té una posició respecte a aquest nou revés familiar.

Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Flores ho va passar fatal amb el documental dels seus progenitors. | CatalunyaDiari

Rocío Flores no vol passar-ho malament veient el documental

Rocío Flores contesta poc als periodistes que li pregunten constantment. Amb Sergio Pérez, periodista d'Europa Press, ha fet una excepció i, malgrat que ha donat poca informació rellevant, ha estat gairebé vuit minuts atenent les seves preguntes.

Un dels temes que més ha incomodat Rocío Flores ha estat, precisament, el del documental. El seu pare el comenta al seu canal de YouTube força vehement. «Si ell veu oportú comentar-lo, se'l menciona i… Per què no? Des del respecte es pot opinar de tot», assegura Rocío.

No obstant això, ella difereix del que fa el seu pare. «Jo faig el que jo vull, a mi ningú no em diu què he de fer». Rocío ha confessat que no està veient En el nombre de Rocío ni ho veurà, ja que no li suscita el mínim interès. «Ja ho he viscut en primera persona i és suficient. Ni em trobo preparada, ni crec que ho necessiti, ni crec que em beneficiï mentalment. Comencem una nova etapa». Tot i això, desitja que li vagi «genial». Ella està en altres coses i no vol continuar vivint atenta a les polèmiques interminables del seu clan familiar.

Rocío es planta i dona per perduda la relació

Rocío Flores ja ha assumit que la reconciliació amb la seva mare no existirà. De fet, fa poc, aquesta es declarava «farta no, fartíssima» que li preguntessin constantment per reconciliacions.

No vol saber res de la seva família i sembla que això inclou, de moment, els seus fills. La seva tesi és clara: mentre 'l'ésser', és a dir, Antonio David, estigui vinculat a la seva família, ella no vol saber res de ningú. Difícilment, Rocío i el seu germà David es desvincularan del seu pare, ja que, malgrat tot, l'estimen amb devoció.

Rocío Flores ha fet un reset increïble. Veurem quant durarà.

▶️ Vídeo del dia