Primer pla de Pablo Chiapella.

Pablo Chiapella ja no pot frenar els rumors sobre la seva filla Carlota

Pablo Chiapella no dona crèdit al famós amb qui relacionen Carlota Boza

Pablo Chiapella és un dels actors espanyols més reconeguts de la icònica sèrie La que se avecina. El seu personatge d'Amador Rivas va ser tot un descobriment i va enganxar l'audiència per la seva peculiar manera d'expressar-se.

Chiapella va guanyar notorietat gràcies a aquest personatge i a altres intèrprets de la sèrie, com els seus fills a la ficció, també han anat creixent amb el pas del temps. Per exemple, l''altra filla' de Pablo Chiapella, Carlota Boza, s'ha erigit en una de les 'influencers' més destacades del nostre país.

Recentment, l'actriu de la sèrie de Telecincoha estat notícia després que els rumors es deslliguessin de manera notable sobre un suposat romanç. Concretament, tot va començar quan la jove actriu comentava una de les fotos del campió de l'US Open, Carlos Alcaraz, en què es veu el tenista sense samarreta entrenant abans d'un partit.

El comentari que va provocar els rumors de relació amb Carlos Alcaraz

Recordem que Carlos Alcaraz es convertia el diumenge 11 de setembre en el tenista més jove a aconseguir pujar al número u del món. I és, sens dubte, l'esportista de moda els darrers mesos. «Dona'm classes de tenis jajaja», va ser el comentari que, sense pensar-s'ho dues vegades, li va deixar al seu mur d'Instagram la jove companya de Pablo Chiapella al tenista del Palmar.

Fotomuntatge de Carlos Alcaraz i Carlota Boza
Carlota i Carlos podrien ser més que amics | CatalunyaDiari

El cas és que els rumors d'una possible relació entre Alcaraz i l'altra filla de Pablo Chiapella no només venen d'aquest comentari tan cridaner.

Tots dos estiuegen a la costa murciana i això ha provocat que les xerrameques s'hagin disparat com l'escuma. I la veritat és que ella ha volgut sortir al pas d'aquests rumors que la situen com a nova parella de Carlos Alcaraz. Això sí, ho ha fet de manera poc convincent i entre rialles.

Pablo Chiapella no aclareix els dubtes sobre el xicot de Carlota

«És amic, segur, segur», ha afirmat, sense amagar l'admiració que sent per ell i que descriu com a «el número u. És boníssim, un crac, molt bon tenista, molt bona gent, boníssim i molt natural. Espero que em faci classes», insistia en un photocall.

Carlota Boza en un photocall
Carlota Boza al photocall de l'estrena de la pel·lícula Way Down| Europa Press

Després d'afirmar que aquest possible afer amb Alcaraz és una invenció, l'actriu apunta que està il·lusionada. I ho està amb «el típic amor d'estiu, com la pel·lícula Grease», però no va donar gaires més detalls de la identitat del noi que la té enamorada.

D'altra banda, Pablo Chiapella ha vist com la seva 'una altra filla' també s'ha referit a la seva gran amiga Victòria Frederica. Sí, perquè la noia no tenia constància del problema que va portar la filla de la infanta Elena a ser operada d'una peritonitis diumenge passat.

▶️ Vídeo del dia

La 'influencer' parla clar sobre un pilar de La que se avecina

La veritat és que en les declaracions que ha ofert, Carlota ha declarat que «m'agradaria anar-la a veure. Li tinc molt d'afecte, és molt bona, és diferent de les persones que he conegut, és humil», ha sostingut.

Així mateix, a la 'filla' de Pablo Chiapella se li ha preguntat per l'estat d'un altre actor de La que se avecina que l'audiència troba a faltar molt des de fa un any.

Parlem de José Luis Gil, que es continua recuperant després de l'ictus que va patir l'any passat. Tot i que l'actriu no ha pogut parlar amb ell, sí que ha vist la fotografia que ha compartit la filla de l'actor al compte d'Instagram. I exposa que l'important és que «millori encara que estigui anant lent», li ha desitjat Boza.