Primer pla de la infanta Sofía.

El descuit de la infanta Sofia: la foto del xicot de la princesa Elionor

La infanta Sofia es queda sense paraules en veure les imatges del xicot de la seva germana

La infanta Sofia ha tingut una petita distracció que ha deixat al descobert la identitat de l'actual xicot de la seva germana. I és que, malgrat tots els intents de  la princesa Elionor per mantenir fora de perill la seva intimitat, acaben de sortir a la llum unes fotografies molt reveladores.

Primer pla de la infanta Sofia
Sofia apareix amb el xicot de la seva germana | GTRES

El passat mes d'agost del 2021, la germana gran de Sofia  va fer les maletes per començar els seus estudis de batxillerat al prestigiós col·legi, Atlantic College d'UWC, prop de la ciutat de Cardiff, Gal·les (Regne Unit).

En els propers dos anys, aquesta noia de 16 anys cursarà un programa que suposarà un cost d'aproximadament 76.000 euros i que es pagarà amb l'assignació que reben cada any els reis d'Espanya.

Durant la seva estada a l'impressionant castell medieval St. Donat, la germana de Sofia tindrà l'oportunitat d'estrènyer llaços amb els hereus de les altres monarquies europees i amb els fills d'algunes de les famílies més riques del planeta.

Muntatge Elionor i Sofia
Sofia es queda muda en veure la foto del seu cunyat| Catalunya Diari

I és que, tal com promou l'estatut fundacional d'aquest centre educatiu, l'objectiu principal d'aquesta institució és «fer de l'educació una força capaç d'unir els pobles, les nacions i les cultures en benefici de la pau i d'un futur sostenible».

Però ara,  Sofia s'ha quedat sense paraules en veure les imatges que acaben de fer-se públiques i en què se'l pot veure molt ben acompanyada.

▶️ Vídeo del dia

Sofia de Borbó no s'ho esperava

Sofia  no es pot creure allò que acaba de passar. I és que, durant una de les reunions familiars, ha estat fotografiada amb el xicot de la seva germana, la princesa Elionor.

El 25 d'abril passat, la revista ¡Hola! va publicar unes imatges molt reveladores. Coincidint amb l'aniversari de la reina emèrita, la futura hereva del tron espanyol va tornar al nostre país per celebrar amb la seva àvia el 83è aniversari.

Però, per a sorpresa de tothom, no va venir sola. Sí, perquè la germana d'Elionor va ser fotografia amb el seu cunyat, un jove brasiler una mica més gran que la princesa d'Astúries.

En aquell moment aquestes instantànies van generar un xoc d'opinions. I és que, a totes i cadascuna, aquest jove apareix amagat o d'esquena, com si la família d'Elionor i Sofia estigués intentant ocultar la identitat de l'adolescent durant la seva visita a Madrid.

Encara que, hi ha una imatge en què se'l pot veure amb més detall. En ella, aquest jove de cabells arrissats i barba de tres dies apareix al costat de  Sofia  mentre es disposen a pujar a un dels cotxes de la Casa Reial.

La infanta Sofia és conscient de les diferències

D'altra banda, Sofia  s'ha quedat sense paraules en veure les darreres imatges d'Ingrid Alexandra. I tot perquè, mentre la Casa Reial espanyola intenta amagar la identitat d'aquest noi, la monarquia escandinava ha optat per fer tot el contrari.

Imatge de la princesa Ingrid Alexandra de Noruega
Ingrid Alexandra de Noruega convida al seu xicot a la festa d'aniversari | Europa Press

Tal com hem pogut veure alguna vegada, els monarques de la Casa Reial Noruega han decidit normalitzar la relació sentimental de la seva hereva i han optat per incloure la seva parella en algunes de les seves activitats diàries.

Tot i que,  com la princesa Elionor i Ingrid de Noruega tenen pràcticament la mateixa edat, les seves vides són totalment diferents. Durant el 18è aniversari de l'hereva noruega, vam poder veure i conèixer una mica més el seu xicot.

Aquest jove es diu Magnus i té 22 anys. A la festa per la majoria d'edat de la princesa, el vam poder veure del braç d'una altra noia. Però, amb el pas de temps, els mitjans de comunicació del país es van adonar que només era una maniobra de distracció. Ara, la parella ja s'ha deixat veure junta pels carrers de Noruega.