Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac, obligat a treballar de nou després de confirmar-se els pitjors presagis

La crisi d'audiències a Telecinco pot comportar greus conseqüències per a Fidel Albiac

Ja han passat molts anys des que Telecincoregnava a les audiències. La nova temporada televisiva ha començat aquest mes i la mala ratxa continua a Mediasetdavant l'atempta mirada de Fidel Albiac. I és que, entre les noves propostes que ja s'han confirmat, hi ha Ya es fin de semana.

Després de la cancel·lació de Viva la vida,Emma García es quedava fora de la graella televisiva. Però segons confirmava Mediaset a través d'un comunicat, ella serà la presentadora del nou programa del cap de setmana. En concret, serà un programa produït per Unicorn Content, i a continuació aquest és el comunicat que dona més detalls.

«L'actualitat, la crònica social, l'entreteniment i la força del directe constituiran l'essència d'aquest format nou. El programa comptarà amb entrevistes i convidats destacats del món del cor i un nodrit equip de col·laboradors», revelava Mediaset.

Telecinco continua batallant la seva crisi per les audiències

La nova garrotada de la cadena ha estat sens dubte l'estrepitós fracàs de Pesadilla en el Paraíso. La discreta estrena que va tenir ja va presagiar el mal futur que tenia al davant. Sense anar més lluny, la gala de dijous passat va aconseguir tan sols un tímid 12% de share, donant-li el domini de la nit a Antena 3.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Telecinco està submergida en una gran crisi per les audiències | Mediaset

Per això, ara totes les esperances de reflotar les audiències recau sobre el nou programa d'Emma García. Tot i això, molts usuaris de Twitter semblen saber quin serà l'exercici del nou format.

Entre ells, es troba la periodista Rosa Villacastín, que va assegurar que el programa en tindrà «poc de nou» i que la temàtica tornarà a ser la de sempre, i entre ella hi haurà Fidel Albiac.

«No són els presentadors, el problema són els continguts. Quan s'adonaran que les famílies Aldón o Pantoja, Kiko Rivera, Carrasco, Fidel Albiac estan cremats de fer-los servir tant?».

«Canviar no és fàcil i cal fer-ho pensant en la nova realitat», comentava Rosa Villacastín.

D'aquesta manera, la periodista, com ja ens té acostumats a les seves mordaces reflexions, deixava clara una cosa. Principalment, que de ben poc serveix posar veterans presentadors, com en el cas d'Emma García, si els temes seran els mateixos de sempre, com és el cas de la dona de Fidel Albiac.

▶️ Vídeo del dia

La nova docu-sèrie de Rociíto no agrada a l'audiència

En el nombre de Rocío, la nova docu-sèrie de la dona de Fidel Albiac, no està funcionant com s'esperava. I això ha suposat tota una revolució per als directius de la cadena.

Des d'un primer moment, la segona part de la docu-sèrie de Rociíto va tenir un futur força incert. Tot i que Telecincova invertir molt a promocionar-la com la nova gran aposta, van sorgir canvis d'última hora que van fer trontollar el projecte.

Rocío Carrasco
La nova docu-sèrie de la dona de Fidel Albiac no captiva a l'audiència | TELECINCO

Primer es va confirmar que seria emesa, única i exclusivament, mitjançant la plataforma de Mediaset, Mitele Plus. I així va començar el 16 de juny. Però amb la gran crisi en què està submergida la cadena, van decidir emetre-la en obert amb debats conduïts pels presentadors estrella de Telecinco.

I encara que no va tenir un inici molt dolent, arribant a reunir gairebé 1,5 milions d'espectadors i 17,9% de share, això ràpidament es va desinflar. L'última emissió de la docu-sèrie de la dona de Fidel Albiac, que va ser dilluns passat, va caure en picat fins a un 11,8% de share.

A més a més, les xarxes socials estaven en contra amb els canvis d'última hora que havia fet a la programació. Sí, perquè la cadena decidia endarrerir l'emissió dels capítols fins a les 22:50h, una hora «incompatible» per als qui matinen l'endemà. Així ho reflectien els usuaris de Twitter.

Davant d'això, tot apunta que aquesta nova docu-sèrie no està portant gaires alegries a Rociíto i Fidel Albiac ara que semblava que havien trobat el seu lloc a Telecinco. Així que, molt probablement, la dona de Fidel Albiac haurà de prendre nous rumbs professionals si aquesta mala ratxa no millora.