Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile, en xoc després del que s'ha insinuat d'ell i de l'estat de Nacho Palau

El directiu tem que Nacho Palau l'acusi directament

Paolo Vasile s'enfronta a una de les acusacions que més mal li poden ocasionar respecte a la seva imatge. El conseller delegat de Mediaset podria sortir al pas d'aquells qui l'assenyalen com un dels 'culpables' de l'estat de salut de Nacho Palau.

L'ex de Bosé es troba en ple tractament per vèncer la malaltia que li van diagnosticar després del seu retorn de Supervivientes. Precisament, la seva estada a Hondures ha fet pensar que, potser, el valencià no va estar tan ben atès com van voler fer creure. Mentre que des de la cadena deien que no era gens greu, alguns mitjans ja apuntaven al veritable estat de salut de l'escultor.

Paolo Vasile assenyalat

Paolo Vasile sap que Supervivientes és el seu vaixell insígnia. Després dels problemes que van sorgir amb Gran Hermano, el reality de supervivència és l'únic que té ara. Per això, tots els esforços van dirigits a cuidar i evitar que qualsevol cosa esquitxi el seu bon nom.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile podria patir les represàlies de Nacho. | GTRES

Tot i això, la malaltia de Palau ha originat el rumor que oculta un terrible secret. Informalia va ser el primer a fer-se ressò de l'absència del valencià a l'últim debat de Supervivientes, i apuntava que hauria de ser alguna cosa greu. Una informació que era desmentida pel programa, que assegurava que era una «petita indisposició a causa d'una al·lèrgia». Tanmateix, la veritat és que Nacho ja sabia què li passava. Ho va saber pocs dies després d'arribar d'Hondures, quan va haver d'anar d'urgències a un hospital on li van donar el dur diagnòstic.

No obstant això, ara s'ha sabut que l'ex del cantant internacional ja va venir molt malament de l'illa. Allí va començar a experimentar les primeres molèsties i va haver de trucar més d'una vegada als metges. «No es trobava bé, se sentia molt feble i li costava respirar, també li feia mal la zona del maluc i esquena», comenta el seu entorn.

Els experts van dir que tot era conseqüència de les condicions a què s'exposen i no li van donar més importància. «El veien, li feien alguna prova i poca cosa més, van dir que era el normal», assenyalen. El cop va ser majúscul quan, un cop a Madrid, va anar a l'hospital i en qüestió de pocs dies ja en tenia els resultats.

Paolo Vasile tem represàlies

Paolo Vasile va contenir la respiració quan es va assabentar de la veritable situació de Nacho. Durant el seu concurs es va queixar que no estava bé, però ningú va estudiar la idea de fer-li proves i atendre'l com cal.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Paolo Vasile sabia que Nacho no estava bé al concurs. | Europa Press

Per això, el conseller delegat tema ara el que Palau pugui fer contra la cadena. «Tenen certa por que pogués demanar algun tipus de responsabilitat al programa per considerar que no va comptar amb la millor atenció mèdica, la que realment requeria», assenyalen. Si hagués rebut una atenció molt més professional, l'ex de Bosé no hauria posat la salut tan al límit. Supervivents sempre presumeix de tenir darrere un gran equip mèdic que vetlla per la salut i el benestar dels concursants. A més, per poder participar-hi, se'ls fa proves de tota mena i, en el cas de l'escultor, ningú no va veure res estrany. O no van ser unes proves mèdiques tan exhaustives com ens volen fer creure o ho van passar per alt. 

De moment sembla que no passa pel cap de Nacho demanar responsabilitats a Mediaset, per a tranquil·litat de Vasile. Ara mateix, l'únic que vol és centrar-se en la seva recuperació i estar tranquil. Confia plenament que tot anirà bé i es troba «esperançat».

▶️ Vídeo del dia