Muntatge fotogràfic de Sandra Barneda i Nagore Robles.

Nagore Robles es mobilitza en confirmar-se els mals auguris sobre Sandra Barneda

Nagore Robles acaba de conèixer el revés que ha patit Sandra Barneda

Nagore Robles, malgrat haver trencat la seva relació amb Sandra Barneda, continua mantenint la cordialitat amb ella i es professen molt d'afecte. Per això, a la basca li fa mal l'inesperat revés professional que s'ha emportat la seva ex en aquests moments: s'ha quedat sense un dels seus treballs.

En concret, ens referim al fet que la presentadora serà substituïda com a conductora dels debats de En el nombre de Rocío. Després de les crítiques dels espectadors per ella, Telecinco ha decidit que abandoni l'espai i que al capdavant se'n posi una altra cara coneguda de la cadena: Jorge Javier Vázquez.

Nagore Robles coneix la mala notícia per a Sandra Barneda

L'exassessora de l'amor de MYHYV va rebre amb sorpresa i alegria que la seva exparella fos escollida per presentar els debats posteriors de la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco. Es va alegrar molt perquè sap que Sandra no només és una bona professional, sinó que també té una gran amistat amb la filla de Rocío Jurado.

Sandra Barneda amb cara de sorpresa
Nagore sap que Sandra no ha convençut com a presentadora de la docusèrie de Rocío. | Europa Press

Tot i això, després la primera gala, van sorgir els problemes. Els espectadors del debat van fer servir les xarxes socials per atacar Barneda. Li van retreure que tallés cada dos per tres el testimoni de Carrasco i també que fos molt freda i no s'hi impliqués. De fet, els comentaris en contra no van ser millors després de la segona entrega. És més, van ser molts els seguidors del format que van sol·licitar que hi tornés Carlota Corredera o Vázquez.

Per aquest motiu, sembla que Telecinco ha decidit solucionar la situació. Així, com ha anunciat mitjançant un comunicat, serà substituïda per Jorge Javier, que s'incorporarà al format el pròxim dilluns 26 de setembre. Així, Sandra pateix un revés inesperat en l'àmbit laboral, però no suposarà que es quedi a casa sense treballar. Ben aviat s'estrenarà la cinquena temporada de La isla de las tentaciones que ella presentarà i també en conduirà els debats pertinents.

Nagore Robles descobreix l'enrenou de la substitució de Sandra Barneda

De segur que la guanyadora d'Acorralados s'haurà quedat perplexa amb el canvi de Sandra per Jorge. Tanmateix, la veritat és que ell està encantat de tornar a estar al capdavant de la docusèrie de Rocío. Així ho ha deixat de manifest a Twitter on, a la nota de premsa indicant el seu retorn al programa, ha afegit: «Doncs estic molt feliç, què voleu que us digui».

I no només el presentador està encantat, sinó també nombrosos espectadors del programa de Carrasco que ho han deixat clar a Twitter amb missatges com aquest: «Mare de Déu beneït, ja era hora, gràcies per tornar-hi. La sèrie tindrà moltíssima audiència amb tu».

Així mateix, altres seguidors han dit: «M'alegro un munt», «Quina alegria!» i «Quin revés li han donat a aquell que va dir que Jorge no era estimat a Telecinco. Que es foti el rebentat». En aquesta mateixa línia també trobem: «Quina alegria per Déu! Avui em prenc unes canyetes» i «Ja era hora! Ho sento per Sandra, però aquesta vegada no m'ha agradat com ha portat el programa».

Sense oblidar-ne d'altres com ara: «Quines ganes de tenir-te! Tu sí que ets un mestre, coneixedor del tema en primera persona i de tot el que ha passat. T'estimem» i «Per fi, torna l'amo de la casa. Feies molta falta ja».

▶️ Vídeo del dia