Primer pla de Makoke.

Makoke mostra el vestit amb el qual sembla 15 anys més jove

Makoke ens revela el seu truc per veure's més jove

Makoke és una de les famoses que no para de donar-nos idees quan no sabem què posar-nos i necessitem algun consell. Looks d'allò més ideals que ens inspiren en les ocasions més especials. Tot un veritable exemple al sector de la moda.

Setembre i octubre són dos mesos en què se solen celebrar casaments i Makoke ha aprofitat l'oportunitat per ensenyar-nos el seu look chic.  Makoke ha anat de casament i ha apostat per un vestit que ens ha deixat boges. Un look 'Barbie' elegant, modern i, sobretot, afavoridor.

▶️ Vídeo del dia

No és la primera vegada que Makoke demostra que sap vestir amb estil. Ja hem vist altres vegades com «Makoke llueix els pantalons que haurien de portar totes les dones majors de 50». La col·laboradora ens dona, una vegada més, un truc per aparentar menys anys i lluir un outfit ideal per sortir.

Makoke i el seu amor pel rosa

El vestit amb rosa l'ha fet triomfar. Aquesta opció ha aportat a Makoke mostrar aquest costat chic que tant agrada. La col·laboradora ens va anticipar anteriorment la manicura escollida per a la celebració del casament, una manicura glacejada, però no ens va voler donar més detalls.

Makoke ha optat per un vestit color rosa pal d'escot recte, drapejat a la cintura. El vestit, a més, té una silueta recta i una enorme obertura a la faldilla; uns detalls que han encantat.

Una aposta més que segura amb què ha captat totes les mirades dels assistents del casament.

Makoke, a través del seu Instagram, ens ha mostrat aquest preciós vestit que a més d'una ja li ha creat la necessitat de tenir-lo.

Un conjunt d'allò més explosiu

La col·laboradora ha optat per aquest vestit rosa, amb el qual sembla tenir una actitud molt aclaparadora. Un vestit sexy, explosiu i que, veritablement, li queda d'escàndol i especialment bé. L'elegància és una cosa que sempre busca als seus looks i aquesta vegada ho ha tornat a fer. Amb aquest vestit ha aconseguit potenciar el seu estil al cent per cent.

Makoke ha donat aquest toc elegant que totes volem, gràcies al seu xal al coll, a manera de capa, amb un rosa degradat.

Les sabates no podien ser menys. Un calçat de to rosa, color xiclet però amb brillants per no passar desapercebut i aconseguir encara més mirades.

El senzill pentinat de Makoke

El vestit té un gran disseny que deixa l'esquena a l'aire. Tot i haver-li donat molt protagonisme, Makoke s'ha deixat anar la cabellera.

Una cabellera amb ones romàntiques i deixada al vent. La col·laborada ha decidit donar un altre toc de sumptuositat i volum al pentinat. La ratlla al costat l'ha ajudat a aconseguir aquest increïble matís.

El maquillatge no podia ser menys i Makoke ha optat per jugar amb diversos dels tons rosats més sorprenents a les ombres. El maquillatge ha aconseguit ser la cirereta del pastís.

El truc de Makoke per aconseguir treure's anys

El to rosa que hem vist aquestes últimes temporades s'ha colat amb força als nostres armaris.

I no només el color rosa, sinó que també tons com és el cas del xiclet, el rosa pal o el fúcsia han agradat força. Un color que ha estat tan elegit pel seu efecte 'treu anys'.

I és que, aquest ha estat el truc de la col·laboradora. Optar per aquest color rosa que aporta un toc original i rejovenidor.

Val a dir que el rosa ha estat un dels colors més vistos entre les convidades del casament.