Primer pla de Carmen Alcayde.

Carmen Alcayde confessa que els seus fills pateixen perquè ell no deixa de fer mal

Carmen podria prendre accions legals per frenar l'enrenou

Carmen Alcayde es va fer famosa pel seu característic sentit de l'humor i ha aconseguit una cosa realment complicada: mantenir-ho en el temps. És una estrella del món de la comunicació, per això molts es volen pujar al carro i guanyar diners gràcies a ella. Dinio García, el famós actor de cinema per a adults que va captivar Marujita Díaz, forma part d'aquest grup.

Alcayde és una periodista de raça i fa molts anys treballava en un programa de recerca, així que va fer un reportatge sobre el cubà. Ell ha deixat caure que van tenir una nit d'amor, però la col·laboradora nega que allò passés. Així que, van asseure's junts al plató de Sábado Deluxe i ella va assegurar que està a punt de demanar ajuda a la justícia.

Muntatge Carmen Alcayde i Dinio
Carmen Alcayde s'ha enfrontat al passat | Catalunya Diari

Carmen està cansada de seguir mirant cap a una altra banda, i ha reconegut que la seva família no ho està passant bé i vol frenar l'assumpte. No va poder contenir les llàgrimes mentre amenaçava Dinio de portar-lo davant del jutge si no deixava de mentir. «Porto des que vaig entrar a Telecincoamb això, va ser la primera cosa que em van preguntar els meus caps», declarava visiblement molesta.

Carmen sempre ha mantingut els seus éssers estimats lluny dels focus, però ha reconegut que tant el seu marit com els seus fills no estan bé. L'ex de Marujita Díaz ha exigit respecte, però la periodista no està disposada a donar-ho perquè vol protegir el seu entorn. «Vols que sigui educada amb tu quan potser estàs destrossant una família?», li va preguntar.

Alcayde va aconseguir espantar el convidat de Sábado Deluxe, que va admetre que havia exagerat la situació per guanyar protagonisme. «Si t'he fet mal perquè de vegades no em sé explicar et demano perdó a tu i al teu marit perquè no vull trencar una família», li deia Dinio. La valenciana va acceptar les disculpes, però mai li perdonarà el mal que li ha fet.

Carmen Alcayde se'n farta i llança una ferma amenaça

Carmen sempre rema a favor de l'espectacle, no té filtre i els espectadors agraeixen la seva generositat, però ja ha trepitjat el fre. No està disposada a tolerar més atreviments per part de Dinio García perquè està en joc el benestar dels seus petits. «T'estàs passant molt i això és denunciable, avui estàs assegut aquí, però el proper dia ho estaràs a la banqueta», li deia.

Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame
Carmen Alcayde està cansada de continuar dissimulant | GTRES

Alcayde, fent gala de l'habilitat que la caracteritza, va aconseguir que el de Cuba expliqués la veritat a temps. El públic de Sábado Deluxe s'ha adonat que tot ha estat un engany, ja que ell només buscava guanyar diners a Telecinco. «Vaig estar amb la seva amiga, és l'única veritat», va acabar reconeixent en veure que podria haver comès un delicte d'injúries.

Després d'això, la presentadora ha rebut el suport de les xarxes socials, ja que ha quedat clar que Dinio estava mentint per fer mal. Per ella l'important és que els seus fills i el seu marit estiguin bé, no vol que pateixin per la seva feina a la televisió. Segons ha explicat, sent que l'actor vol «destrossar-li la vida» i vol saber les raons que té.

▶️ Vídeo del dia

Carmen Alcayde plora mentre fa una petició

Carmen va dirigir-se al cubà per enviar-li un missatge molt clar: «Des que vaig ser famosa t'has intentat aprofitar, ara deixa'm en pau». Està cansada de defensar-se d'una història que no ha passat mai, l'únic que va fer va ser investigar els negocis de García. «Si t'he fastiguejat a tu o al teu bar amb aquesta càmera oculta, perquè era jove i volia el màxim, també et demano perdó».

Així doncs, Alcayde s'ha guanyat el suport dels espectadors una vegada més, tots hi són i saben que ha explicat la pura veritat. Té proves per demostrar-ne la versió: el testimoni d'una de les seves amigues, que va ser la que realment va estar amb el cubà. Finalment, la família de la tertuliana té prou motius per estar orgullosa, ja que ha resolt la trama amb un gran mestratge.