Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón anuncia que el seu pare ha mort i revela quina és la causa

Ana Obregón ha confessat com es troba després de tot el que ha passat

Ana Obregón està travessant un moment realment complicat, perquè va aconseguir aixecar el cap i ara ha de seguir lluitant. En molt poc temps s'ha hagut d'acomiadar de les tres persones més importants de la seva vida: el seu fill i els seus dos pares. Antonio García, un referent per al món immobiliari, ha mort als 96 anys envoltat d'amor i de bons sentiments.

Amb els anys, l'actriu s'ha guanyat l'afecte del públic, per això utilitza les xarxes socials per explicar el que està passant en la seva nova vida. Des que va morir el seu fill tot ha canviat, no deixa de rebre cops i ha admès diverses vegades que està cansada. Seguirà lluitant perquè hi ha moltes persones que volen veure-la somriure, així que mai es rendirà perquè està molt ben acompanyada.

Fotomuntatge d'Ana Obregón i el seu pare
Ana Obregón ha explicat com se sent després de perdre el seu pare | Catalunya Diari

Ana ha anunciat al seu compte d'Instagram que el seu pare ha mort després d'una silenciosa malaltia, de fet ningú no en sabia res. Era públic i notori que tenia una edat avançada i que havia superat serioses xacres, però hi havia un gran secretisme. Alhora, la biòloga gaudia d'una relació molt especial amb ell, i per això ha admès que està desolada.

Ana, fent gala del talent que la caracteritza, ha escrit una carta al seu progenitor revelant els seus veritables sentiments. Lamentava haver-se quedat òrfena tan aviat, però entén que és un procés natural i que no es pot rendir ara. Després de tot el que ha superat això és només una pedra més, el seu voltant saben que se'n sortirà.

▶️ Vídeo del dia

Ana Obregón envia un missatge impactant

Ana coneix millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació, per això ha evitat donar-ne massa detalls. L'únic que és clar és que l'Antonio ha mort després de lluitar contra una malaltia que ha portat en la discreció més absoluta. Així, la seva filla ha fet un breu repàs de la vida perquè els espectadors entenguin com se sent.

«Estimat el pare, ahir a la nit ens vas deixar i va ser com un rugit que va solcar el cel per retrobar-te amb la mare i amb el meu fill. Has viscut 96 anys, difícils a la teva infància quan vas haver de començar a treballar durant la guerra quan tot just eres un nen de 12 anys. Però amb la teva passió i la teva feina incansable durant 70 anys vas aconseguir crear una gran empresa, per això vas rebre una Medalla al mèrit de la feina».

D'aquesta manera ha trobat consol en els seus seguidors d'Instagram, que s'han mobilitzat per donar-li el condol. Ha portat el procés en silenci, ja que no volia cridar l'atenció de les persones equivocades, però no hi ha ningú que li vulgui fer mal. El públic sempre li ha demostrat que està al seu costat, i mai deixarà d'enviar-li ànim.

«He col·leccionat milions de moments únics amb tu que guardo tatuats al meu cor i que ara faré servir per poder seguir respirant. En dos anys m'heu deixat òrfena de pares i de fill. Les tres persones que més estimo a la meva vida no sou aquí amb mi i et juro pare que no sé com ho faré», escriu la biòloga.