Gloria Camila

Gloria Camila Ortega, protagonista d'un vídeo compromès que no ha pogut destruir

El videoclip que va arribar per quedar-se

Gloria Camila Ortega i la seva exparella Kiko Jiménez van ser protagonistes fa quatre anys d'un videoclip musical anomenat Ven a por más, un videoclip del qual ara no es poden escapar. La filla d'Ortega Cano no ha pogut destruir aquest videoclip i, ara, és una gran taca al seu historial.

La germana de Rociíto i l'extronista van crear aquest impactant debut musical on podien respondre moltes de les crítiques que estaven rebent. La parella va utilitzar aquest videoclip per llançar, a través de MTMad de Mediaset España, un espai on se'ls podia veure parlar del més actual de les seves vides. Gloria Camila Ortega no s'esperava les conseqüències. Més que un videoclip per respondre totes les crítiques, va ser un objectiu fàcil per augmentar-les.

Fa poc, vam poder conèixer que «Gloria Camila es va assabentar del dolorós secret que la seva mare es va endur a la tomba». Sembla que la filla de José Ortega Cano no pot deixar d'estar a la boca de tothom, ja que cada setmana és la protagonista d'una nova notícia.

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Gloria Camila i Kiko Jiménez van protagonitzar un videoclip del qual encara se'n parla | Catalunya Diari

El videoclip musical de Gloria Camila i Kiko Jiménez

El videoclip Ven a por más és un debut en què la parella balla, canta i, a més, recrea cada presa. Gloria Camila Ortega i Kiko Jiménez van decidir fer aquest videoclip musical sense saber realment què els esperava.

Tot un projecte que ha acabat molt pitjor del que s'esperava, ja que es van convertir en la diana perfecta de noves crítiques.

Gloria Camila Ortega va decidir fer servir el videoclip per riure's amb l'actual xicot de Sofia Suescun de si mateixos i de totes aquestes crítiques. Per això, dins del videoclip musical, Gloria Camila Ortega i Kiko Jiménez parlen d'afirmacions força sorprenents que, en veritat, es tradueixen en les crítiques rebudes.

Analitzem la lletra del videoclip musical de Gloria Camila Ortega i la seva exparella

El videoclip musical ja s'ha convertit en tota una estratègia de l'exparella. Podem veure diverses frases que usen per riure's de si mateixos i, així, poder respondre a les crítiques.

«Soc Gloria Camila Ortega ... / i de segon Mohedano / ja només per aquest nom... / em cauen bitllets a les mans».

Gloria Camila Ortega i la seva exparella han escollit aquestes frases per crear una estrofa descriptiva. Cal fer esment que el videoclip compta també amb una cançó molt més profunda. Vegem-ho. «Soc una 'xoni' que flipes /la reina del Mercadona/ i també soc una pija que no toca un pal de fregar».

Gloria Camila Ortega es queda amb tot el protagonisme

Gloria Camila acapara la major part de les lletres d'aquest videoclip criticat. Frases com «Soc Gloria Camila Ortega ... / i de segon Mohedano / ja només per aquest nom... / em cauen bitllets a les mans» han donat peu a moltes més crítiques.

▶️ Vídeo del dia

El videoclip musical de Gloria Camila Ortega i Kiko Jiménez sembla que no quedarà mai en l'oblit. I és que Kiko Jiménez no es queda enrere. Les parts en què intervé són la cirereta del pastís. «I jo soc Kiko Jiménez / xicot de Gloria Camila / només gràcies a la seva fama, em puc guanyar la vida».

Les crítiques amb Gloria Camila van a més

El videoclip de Gloria CamilaOrtega té una llarga cadena d'atacs. «El meu secret és que soc gai», «soc un masclista fastigós», «estic grossa, soc nana» o «soc una 'xunga' que flipes».

Tot això ha fet que el videoclip passi a ser el protagonista indiscutible d'aquesta setmana i, per tant, ha esdevingut tota una autèntica relíquia musical. Tot i això, no ha resultat arribar a ser un 'temàs' ni ha tingut un gran nombre de vendes. Però el que sí que sabem és que, per descomptat, ha fet parlar.