Primer pla d'Adela González.

Adela González i les llàgrimes que confirmen que ell se n'ha anat perquè s'ha de curar

Adela González ha deixat d'amagar el que està passant

Adela González ha demostrat una vegada més que és una periodista de primera categoria: posa els seus principis davant de qualsevol causa. Des que va començar a treballar a Sálvame ha adquirit una gran popularitat, no hi ha ningú que n'hagi deixat de parlar. Tot i això, no s'ha deixat portar per la fama i es manté ferma, per això no ha traït els seus.

Adela González és conscient del que està passant a Sálvame, però no tracta el tema amb ningú que pugui posar el programa en perill. Sap que Jorge Javier va marxar perquè necessitava retrobar-se amb ell mateix. Ell ha reconegut que hi havia situacions que li estaven provocant molt de dolor, per això volia curar-se ràpid.

Adela ha substituït el català millor que ningú i l'audiència ha donat suport a les últimes decisions, l'han proclamada reina de l'espai. Sálvame ha registrat bones audiències gràcies a ella, el públic s'ha adonat que és l'ànima del format. Reparteix joc millor que ningú i mai no traspassa els límits, per això ha protegit el presentador titular.

Primer pla d'Adela González amb la boca oberta
Adela González compta amb el suport dels seus companys | Telecinco

Adela ha confirmat, gràcies a una entrevista que li ha fet a Jorge Javier, que el català se'n va anar de la seva casa professional força afectat. Ha estat un mes i mig viatjant per Àfrica, però ha arribat el moment de posar fi a la seva aventura i explicar la veritat. Ha entrat a Sálvame plorant i reconeixent que estava realment malament, però ja ho ha superat tot.

«Tinc moltíssimes ganes d'estar amb vosaltres, és el primer any en molts anys que tinc ganes de tornar a treballar. Tinc ganes de compartir moltíssimes experiències que m'han passat», ha revelat amb llàgrimes als ulls. González ha respectat el seu company i li ha deixat que s'expliqui, perquè entén que la seva situació és delicada.

Adela González ha aguantat fins al final

Adela sabia perfectament que el seu company necessitava ajuda, però no va dir res perquè mai no ha traït ningú. Podria haver guanyat molt de pes a Telecinco al parlar d'aquesta causa i va decidir callar perquè té clares les seves prioritats. Jorge Javier, entre llàgrimes, ha posat damunt la taula el que li està passant i ha preocupat tothom.

«Crec que he passat un dels anys més complicats de la meva vida, jo no sabia que es podia viure amb tant de dolor. Jo no sabia que es podia viure amb tan poques ganes i he necessitat anar-me'n un mes i mig per retrobar-me». El de Badalona ha mostrat el costat més humà per deixar clar que ell pateix igual que tots i que les crítiques també l'afecten.

Jorge Javier Vázquez plorant
Adela González sap que el seu amic, Jorge Javier Vázquez, ho ha passat malament | Mediaset

González s'ha guanyat l'afecte dels espectadors i no rep tants atacs com Vázquez, però ha empatitzat amb el problema. El presentador està cansat de dissimular, per això no s'ha esforçat a controlar el desconsol en donar explicacions. Ha explicat que necessitava anar-se'n per curar la seva ment, però ja està tot controlat i torna a tenir energia.

Adela González reconeix que el problema és seriós

Adela ha escoltat atentament el seu nou amic, en poc temps han creat un vincle especial i està disposada a ajudar-lo. «Fa temps que no plorava i en aquest viatge he tornat a plorar una altra vegada, em sento en pau i disposat a gaudir de la vida que tinc». El comunicador necessitava sortir del país, però està a punt de tornar perquè ha curat les seves ferides.

▶️ Vídeo del dia

González ha trobat el seu lloc a Sálvame, tot i que venia d'un món informatiu completament diferent. Ella es dedicava a fer política, però s'ha adaptat perquè l'única cosa que li interessa és comunicar i entretenir. En poc temps s'ha convertit en algú fonamental per al programa i per a Telecinco, sense ella res no seria igual.