IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El motiu pel qual has de trucar a la policia si veus un penja-robes com aquest

Aquest objecte té una càmera oculta

Una informació difosa per La Voz del Muro alerta per si veieu aquesta mena de penja-robes si aneu a una habitació de fora de casa vostra o en un hotel: us podrien estar espiant. Fa unes setmanes, una dona, enginyera d'una empresa petrolífera, va ser víctima d'un delicte contra la seva intimitat quan, allotjada en un hotel, la porta disposava d'aquest dispositiu. Aparentment era un innocent penja-robes, que incloïa una càmera de seguretat a la part superior de l'element, de manera que, en penjar-hi la jaqueta, quedava perfectament descobert i dissimulat.

Res no feia semblar que hi havia una càmera oculta, però la dona s'hi va fixar i una inspecció minuciosa va servir per detectar que hi era. Espantada per si es difonien imatges de la seva intimitat, la policia ja està en mans del cas per trobar el responsable i saber si es tracta d'espionatge de l'hotel per gravar els seus clients o és un cas a nivell industrial, atesa la seva feina.

D'aquesta manera, quan aneu a un hotel, vigileu que no hi hagi aquesta mena de penja-robes. Una bona prova, per detectar altres elements, és quedar-se a les fosques i comprovar quins aparells tenen llum d'activació. A més, si hi ha càmeres amb visió nocturna, les podreu detectar a través de la càmera del vostra telèfon mòbil. Revisar l'habitació és un bon consell de seguretat.


Comentaris

envia el comentari