IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La iniciativa més tendra d'una mestra que s'ha fet viral a la xarxa

La campanya, la va endegar Kyle Schwartz, una mestra de Denver

Kyle Schwartz, una mestra de Primària de Denver, als Estats Units, va tenir una iniciativa que li ha acabat resultant molt enriquidora. Els seus alumnes es van emportar a casa una frase que havien de completar: I wish my teacher knew ('M'agradaria que la meva mestra sabés...). Algunes de les respostes són realment colpidores i confien en la mestra detalls de la seva vida que els fan patir o entristir.

La mestra va difondre algunes de les imatges a la xarxa, i la iniciativa es va escampar. Sota l'etiqueta #Iwishmyteacherknew, diversos mestres d'arreu han publicat imatges de les seves respostes més entendridores:

«M'agradaria que la meva mestra sabés com trobo a faltar el meu pare perquè va ser deportat a Mèxic quan jo tenia tres anys i no el veig des d'en fa sis»

«M'agradaria que la meva mestra sabés que estic preocupat perquè la meva mare s'està posant molt malalta i va estar a l'hospital la nit passada».

«M'agradaria que la meva mestra sabés que de vegades els meus deures de lectura no estan signats perquè la mare està sempre fora de casa».

«M'agradaria que la meva mestra sabés que no tinc amics que juguin amb mi».

 

«M'agradaria que la meva mestra sabés que a casa no tinc llapis per fer els deures».


Comentaris

envia el comentari