Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana María Aldón, asseguda al plató de 'Fiesta', amb rostre de sorpresa

Eladio, xicot d'Ana María Aldón, trenca el seu silenci sobre la relació

Eladio, parella d'Ana María Aldón, parla per primer cop

Ana María Aldón ha viscut una tarda molt complicada a 'Fiesta', després de saber que el seu xicot, Eladio, s'havia aventurat a parlar davant dels micròfons del programa. A la dissenyadora de moda no li ha fet gens de gràcia assabentar-se que la seva parella havia parlat sense que ella ho sabés.

Tot això ve després que fa just una setmana sortissin unes compromeses imatges d'ell en companyia d'una dona. Darrere d'això, els rumors d'una possible infidelitat no han deixat de sortir. Ara, Eladio ha decidit trencar el seu silenci i parlar clar sobre el que ha passat.

Tot i que en un primer moment Ana María Aldón assegurava que el seu xicot «volia ser una persona anònima», els últims moviments d'Eladio demostren el contrari.

El xicot d'Ana María Aldón trenca el silenci

El cap de setmana passat, Sergio Garrido destapava que tenia en poder seu unes fotografies on sortia la parella d'Ana María Aldón en companyia d'una dona. Tal com va revelar el paparazzi, «eren unes fotos comprometedores que li podien fer mal».

Avui, una setmana després, Ana María Aldón tornava a rebre una altra notícia demolidora: Eladio havia parlat amb 'Fiesta' sobre la suposada infidelitat. A jutjar per la reacció d'Ana María Aldón, això no ha fet gens de gràcia a la col·laboradora de televisió.

Captura de pantalla del programa 'Fiesta' del dia 16 de juliol amb Ana María Aldón i Emma García
Ana María Aldón s'assabenta que la seva parella, Eladio, ha parlat | Telecinco

Ana María Aldón frenava 'Fiesta' amb la cara molt seriosa i no ha dubtat a enfrontar-se als seus companys de plató.

Fa uns dies, Ana María va compartir un contundent missatge a les xarxes socials on assegurava que «no tenia xicot per tenir un maleït turment que et fot l'existència».

Tot i això, la col·laboradora s'ha pronunciat sobre aquesta publicació. La televisiva revelava que es tracta d'un missatge per animar aquelles dones que la segueixen en xarxes que tallin amb relacions que no els convenen.

Ana María feia un pas endavant i reconeixia que ella està en una relació «que em fa feliç». «Tinc una relació que em fa tan feliç, i ens fa tan feliços. No vull deixar-li la clau de la meva felicitat a ningú, i si he de comprovar alguna cosa, la comprovaré», assegurava.

Després d'això, tots els col·laboradors han aplaudit les paraules de la dissenyadora de moda. Tot i això, com ja és habitual amb Aurelio Manzano, el periodista deixava sembrar el dubte de si la relació es tractaria d' «un muntatge». Com no podia ser d'una altra manera, no s'ho ha pres gens bé la col·laboradora.

Ana María Aldón assegura que la relació segueix endavant

Per això, tot apunta que Ana María Aldón i Eladio segueixen junts, almenys de moment. El xicot d'Ana María Aldón, de manera molt breu, atenia les preguntes del reporter de 'Fiesta'. En un to molt amable i conciliador, Eladio donava a entendre que segueixen junts i que la relació continua.

Ana María Aldón agafada de la mà de la nova parella passejant pel carrer
Ana María Aldón afirma que la relació segueix endavant | Mediaset

Emma García no dubtava a agrair-li el gest d'haver parlat davant dels micròfons del programa. «Ha estat molt educat, i ha fet el que havia de fer», explicava Emma García . Tot i els rumors i les especulacions, Ana María Aldón i Eladio continuen apostant pel seu amor.