Primer pla d'Elena Furiase durant un partit de tenis

La filla embarassada de Lolita destapa el seu gran problema

L'autoestima d'Elena Furiase es veu amenaçada pel que fan les marques de roba

El clan dels Flores torna a ser notícia. Si fa uns dies era Lolita Flores la que feia una tremenda confessió sobre la seva amistat amb Carmina, ara és la seva filla la que es posa al focus mediàtic.

Elena Furiase, la filla de Lolita Flores, no ho està passant gaire bé. En ple embaràs del seu segon fill, la situació que està vivint fa que no pugui gaudir plenament d'aquesta etapa de la seva vida.

En uns moments que haurien de ser únics i meravellosos per a ella, hi ha una cosa que s'interposa en la seva felicitat. Per això, ha decidit parlar-ne al seu perfil d'Instagram.

Imatge d'Elena Furiase fent-se una foto amb la panxa d'embarassada
Elena Furiase està esperant al seu segon fill | Instagram

Elena Furiase esclata a Instagram

Elena Furiase es troba al tercer trimestre de gestació. En aquest moment de l'embaràs, li està costant molt trobar roba 'online'. Crítica i sincera, la filla de Lolita carrega contra el tipus de models que fan servir per a les fotos de peces premamà.

I és que, normalment, les marques fan servir models normatives amb una panxa falsa per lluir els diferents models. Això genera unes expectatives que s'allunyen força de la realitat a la qual s'enfronten dones com Elena durant l'embaràs.

«És molt difícil comprar alguna cosa en línia quan veus que està la model tan maca, amb el seu bracet tísic, la seva cama superfibrosa i fenomenal, la seva clavícula gairebé sense pit i una panxeta molt bonica. Això no és un embaràs normal, això no ens fa una idea de com ens quedarà el vestit o els pantalons», criticava.

Imatge duna storie d'Elena Furiase embarassada

Elena Furiase, la filla de Lolita Flores, té problemes amb la roba a causa de l'embaràs | Instagram

Així de clar parlava Elena Furiase a les seves històries d'Instagram. L'actriu s'ha encarregat de conscienciar sobre els diferents canvis pels quals passa el cos de les dones en estat, més enllà d'un ventre voluminós.

«A una dona embarassada de veritat, els braços o les cuixes li creixen», va sentenciar la filla de Lolita Flores. D'aquesta manera, el que pretén és conscienciar les marques de roba perquè siguin més realistes.

Així mateix, també va posar èmfasi en el fet que estaria bé que fessin servir models que estiguessin embarassades de veritat. Segons Furiase, seria molt útil per proporcionar una perspectiva més ajustada al veritable procés de gestació.

Abril, el mes de la filla de Lolita Flores

A aquesta situació també cal afegir-hi un altre mal tràngol. Com cada abril, Elena es converteix en tendència a causa del graciós moment que va viure a 'Password' fa tretze anys.

Primer pla de Luján Argüelles en un photocall
Luján Argüelles va ser la presentadora del programa 'Password' a Cuatro | GTRES

En aquest concurs de Cuatro, l'actriu havia d'ajudar la concursant a encertar la paraula 'maig'. Per això, va dir 'abril', esperant que la noia respongués amb 'maig'. Tot i això, en un gir dels esdeveniments, la concursant va entendre 'obrir' i va contestar amb 'tancar'.

Aleshores, Elena Furiase va tornar a dir 'abril', però emfatitzant l'ele final. Aleshores, la participant a qui ajudava en el concurs va contestar amb 'cerral'. Aquesta anècdota tan còmica es va viralitzar i cada abril torna a sortir a la llum en xarxes socials com Twitter.

No obstant això, la filla de Lolita Flores no ho porta gaire bé. Després de tretze anys està força cansada del 'meme'. Tant és així, que no va dubtar a fer una crida a xarxes socials per evitar que la gent li enviï el vídeo de nou.

▶️ Lolita Flores confiesa el error que le perseguirá toda su vida y pide perdón

«Em sé l'acudit, el vaig viure. Han passat tretze anys, deixeu-me en pau», deia Elena Furiase a les seves històries d'Instagram poc abans de l'arribada d'aquest mes.