María Patiño plorant

María Patiño posa en perill el seu fill després de destapar la trista realitat

María Patiño es podria haver gastat 6.000 euros per solucionar un problema

María Patiño fa molt de temps que treballa a la televisió i coneix perfectament com funciona el negoci, per això ha passat a l'acció. Així, creu que el millor és explicar què està passant per intentar conscienciar els espectadors, cosa que ha tingut les seves conseqüències.

La periodista ha revelat a les seves xarxes socials que estava rebent amenaces i els seus rivals no han trigat a respondre-la. 

María Patiño ha reaccionat a unes declaracions que ha fet Rocío Flores a Telecinco, un gest que ha generat molta polèmica. 

La filla d'Antonio David Flores ha revelat que farà arribar a les mans dels seus advocats les amenaces que està rebent.

La presentadora ha donat un cop a la taula i ha assegurat que ella també se sent pressionada pels seus detractors.

María Patiño molt seriosa
María Patiño ha denunciat el seu cas a les xarxes socials. | Telecinco 

De fet, creu que Antonio David és el primer a incentivar la destrucció a les xarxes socials, espai on Rocío pateix tant. Aquest pas endavant ha provocat un autèntic caos i els seus enemics han mencionat la persona més especial per a ella: el seu fill, Julio.

És un jove que no vol cridar l'atenció i que mai no ha comès cap error, però un cop va ocupar la portada d'una coneguda revista.

María ha destapat la realitat de les xarxes, cosa que ha posat en perill Julio i els seus enemics ja han començat a parlar. El jove va protagonitzar un número de la revista 'Semana' perquè els paparazzis el van enxampar i li van fer fotografies, però ell no hi va tenir res a veure.

Els detractors de Patiño consideren que tenen dret a parlar del tema perquè són d'interès públic.

La periodista és força discreta i no vol convertir-se en objecte de debat, per això no acostuma a donar explicacions sobre la seva vida privada.

Sap que la millor manera de protegir la seva família és no parlar-ne, per això hi ha assumptes que són un misteri. Mai no ha explicat qui és el pare del seu fill, però sí que ho va passar realment malament quan es va quedar embarassada.

María Patiño es podria haver gastat 6.000 euros

María és una dona trencadora que mai no ha tingut por dels seus detractors i això li ha passat factura, sobretot fa uns anys. «Sempre m'he vestit d'una manera molt particular, que potser ara passa desapercebuda. Però quan vaig començar a vestir-me als platós sent periodista vivia amb certa culpa la manera de portar un escot o posar-me una minifaldilla».

Imatge de María Patiño i el seu fill Julio passejant pel carrer
María Patiño té una relació especial amb el fill seu fill, Julio. | Europa Press 

Patiño va decidir tirar endavant ella sola i criar Julio sense ajuda de ningú, atreviment que la va situar al punt de mira.

«El fet de no criar el meu fill per haver de treballar a Madrid m'ha suposat una càrrega de sentir-me assenyalada com a mala mare. He mirat cap avall perquè creia que era culpa meva», va declarar al programa 'Lo siento mi amor'.

La presentadora, segons publica el portal 'Informalia', s'ha sotmès a una operació estètica valorada en 6.000 euros. Existeix la possibilitat que no l'hagi pagada i hagi estat un regal a canvi de la promoció a les xarxes socials. De totes maneres, Patiño no té fre i continuarà canviant allò que no li agradi.

María Patiño ha criat Julio amb l'ajuda dels seus pares

María ha parlat poques vegades del seu fill perquè no vol que ningú li faci mal. Després de destapar la trista realitat que viu a les xarxes, amb totes les amenaces que rep, el que està passant és just.

Fa mesos va confessar que no hauria pogut educar el seu fill sense l'ajuda dels pares, ja que ella va haver de marxar de la ciutat.

«Per circumstàncies personals vaig haver de buscar-me la vida a Madrid i estirar els meus pares per criar el meu fill», va explicar visiblement emocionada. Els seus enemics han aprofitat aquestes declaracions per assegurar que la família de la periodista és pública. Però no és així, ja que mai no han participat en els mitjans de comunicació.