Muntatge fotogràfic de Cristiano Ronaldo i la seva germana.

La germana de Cristiano explica com està l'altre bebè després de la mort del seu bessó

Cristiano Ronaldo està devastat després de perdre el fill que esperava

Cristiano Ronaldo ha rebut un dels cops més durs de la seva vida. Fa poques hores, el futbolista informava sobre la mort d'un dels seus bessons a través d'un comunicat a Instagram.

Les mostres d'afecte cap a la família no han trigat a arribar i tots els clubs de futbol s'han bolcat amb la parella. Després de conèixer-se la trista notícia, l'interès s'ha dirigit a conèixer l'estat de salut de la nena. En aquest sentit, ha estat Katia Aveiro, germana de Cristiano, qui ha explicat l'última hora sobre la seva neboda.

Cristiano Ronaldo i la seva parella.
Cristiano Ronaldo i la seva parella ho van comunicar a través d'Instagram. | Europa Press 

La germana de Cristiano Ronaldo revela l'estat de salut l'altra filla del futbolista

«Amb la més profunda tristesa hem d'anunciar la mort del nostre fill», amb aquestes paraules Cristiano Ronaldo donava la pitjor de les notícies. Pocs mesos abans del naixement dels bessons, finalment la parella només donava la benvinguda a una nena.

Fa poc el futbolista i la Georgina van publicar una foto familiar on era més que evident l'avançat estat de gestació de la influencer. Tot i això, l'alegria que desprenien s'ha vist afectada per una mort inesperada que els ha sumit en un dolor inimaginable.

Al comunicat, Cristiano ha donat les gràcies als metges i infermeres deixant caure com hauria estat el part. Tot i això, no ha volgut esplaiar-se més i ha demanat respecte «en aquest dur moment».

Així doncs, molts seguidors s'han preguntat com es troba la petita. Recordem que Georgina estava esperant bessons, un nen i una nena, i la mort del nen ha fet saltar les alarmes.

Katia Aveiro, mitjançant un missatge a Instagram, ha donat una mica de llum sobre l'estat de salut de la nena. La germana del davanter publicava un sentit missatge enviant-los tot el seu afecte a la parella.

«Us estimo i el meu cor està tot al vostre costat», comença dient. «El nostre angelet ja és a la falda del pare, i la nostra nena és aquí, ferma i forta i plena de salut», afegeix. «Ens ensenyarà cada cop més que només importa l'amor», finalitza la portuguesa.

D'aquesta manera, Katia confirma que la nena està bé i que la seva vida no corre perill. Sens dubte, un alleugeriment per a tots després de la tràgica i inesperada mort de l'altre petit.

▶️ Muere uno de los hijos de Georgina y Cristiano Ronaldo: Todo lo que se sabe

Cristiano Ronaldo i Georgina es refugien a la seva altra filla

No són moments fàcils per a la família del futbolista i la influencer. Tots dos han preferit guardar silenci i només han fet una única publicació per anunciar-ho.

L'única que s'ha aventurat a revelar alguna cosa més ha estat la germana de Ronaldo, mentre que la seva mare només ha posat dos missatges. Ara el que més necessiten és tranquil·litat i serenitat per fer front a la pèrdua mentre agraeixen l'alegria que la petita els brinda.

Quan Cristiano i Georgina es mostrin preparats compartiran amb tots els seguidors l'arribada de la seva nova filla. Mentrestant, compten amb el suport de familiars i els amics més propers que els estan ajudant en aquest moment amarg.

Imatge de Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo ha perdut un dels fills que esperava. | Europa Press 

La parella també està envoltada de la resta dels seus fills que també hauran de fer front a la pèrdua del seu germanet. Tots estan devastats després del que ha passat i agraeixen el suport rebut.

Per a ells, el petit sempre hi serà. «Seràs el nostre àngel i sempre t'estimarem», escrivien a la publicació. Un missatge que també comparteix la germana de Cristiano Ronaldo, que no trigarà a viatjar a Manchester per fer una abraçada a la parella i conèixer la seva neboda.