Muntatge Lolita Flores i la seva filla Elena Furiase

Elena Furiase parla sobre el seu embaràs i ho confessa tot

L'actriu ha parlat sobre les seves pors després d'haver passat la Covid-19

Elena Furiase està emocionada esperant l'arribada del segon fill amb Gonzalo Sierra. I així ho confirmava ella mateixa fa tot just dos mesos: «Si us plau, que quedi clar, és una notícia normal i natural d'una dona que vol ser mare i que es quedi embarassada, no cal donar-li més importància de la que té». 

Furiase intentava portar-ho en secret, però, finalment, tot ha saltat pels aires. Tot i això, l'actriu va voler agrair els «missatges bonics» i mostres d'afecte després de donar-se a conèixer la feliç notícia. «Sou molts i us agraeixo la il·lusió. Us porto al meu cor», feia saber als seus fans.

Alba Flores i Elena Furiase
Elena Furiase amb el seu fill Noah. | GTRES

Tot i això, en aquest embaràs la filla de Lolita s'ha endut un bon ensurt, ja que ha donat positiu a Covid.

Com que no sap molt bé com afecta el virus, les embarassades han de tenir molta cura i són considerades de risc.

Motiu pel qual l'Elena s'havia de cuidar encara més. Tot i que, per sort, no ha passat més enllà d'un lleu refredat.

«He estat una mica amagada pel meu estat i el coronavirus… Malgrat tot, ja no ho tinc», confessava l'actriu.

En una entrevista recent, reconeixia que aquest segon embaràs l'estava vivint molt semblant al primer.

«Molt semblant de símptomes. En aquest, potser, tot ha vingut una mica abans: la panxa, cansament…», explicava a la revista ¡Hola!

«També vaig tenir més nàusees al principi. Després, és cert que el primer es viu més tranquil·la, per a tu. Ja amb un altre nen ho vius amb més cansament».

A més, Furiase s'animava fins i tot a donar detalls sobre la manera com el seu fill Noah, de tres anys, estava vivint la situació. «Li fa il·lusió, encara que, de vegades, el meu nen no entén».

«Per exemple, quan li dic que vagi amb compte amb la panxa, ell em respon: "Mama, no passa res"».

Fotografia d'Elena Furiase posant.
Elena Furiase posant somrient davant de la càmera. | GTRES

«Encara que sigui el germà gran, continua sent molt petit i cal tractar-lo amb l'edat que té», apuntava l'actriu.

Per sort, la Covid no passava més enllà d'un petit ensurt i continua portant el dia a dia amb normalitat.

«Ha estat com un refredat. Pensava que era immune, perquè no ho havia enxampat i havia estat molt a prop de molta gent contagiada».

Encara que això no significa que no estigués prou preocupada pel que pogués passar. «Ho he de reconèixer: quan vaig donar positiu, em vaig espantar. Però hi ha molta desinformació».

«He tingut un seguiment bo del meu metge i, sobretot, de la meva ginecòloga. Cal estar tranquil·la i portar-lo de la millor de la manera possible».

La jove sembla haver deixat de moment la seva carrera per dedicar-se a la família, encara que la seva mare ja fa un temps feia una crida molt important.

Lola Flores i Elena Furiase
Lolita i Elena Furiase assegudes en uns premis. | GTRES

«Jo vull veure la meva filla triomfar. Que no li passi com a mi, que es va haver de morir la meva mare perquè jo triomfés», recordava Lolita.

«La meva mare es va haver de morir perquè la gent tornés els ulls per a mi. Que s'adonin qui són els meus fills, que jo no tinc res a veure. Jo els vaig parir. La meva mare i el meu pare van deixar llum per a tots ells», demanava als mitjans.

Elena Furiase es manifesta contra l'avortament

Fa poc, la filla de Lolita deixava molt clara la seva opinió respecte a un tema força polèmic, el de l'avortament.

Sobretot, després de despenalitzar-se aquesta pràctica a Colòmbia, on s'ha aprovat una llei que permet a les dones interrompre l'embaràs fins a la 24a setmana. Cosa que impactava molt a l'actriu, i més estant embarassada del seu segon fill.

«No estic en contra de l'avortament depenent de les causes», començava dient. «Però als sis mesos ja has tingut temps per pensar-t'ho, dic jo».

«Els que hagin aprovat aquesta llei, sigui on sigui, no tenen escrúpols, ni cor», lamentava. «No parlem de 6 setmanes», argumentava. «Parlem de 6 mesos. No hi ha dret!».