Elena Huelva

Elena Huelva té clar què passarà al llarg dels propers mesos

Elena Huelva admet que serà molt complicat

Elena Huelva sap què passarà aviat. Després d'unes setmanes una mica convulses per un empitjorament del seu estat, sembla que ha tornat a recuperar el somriure. Això sí, té molt clar què passarà al llarg dels propers mesos.

El canvi d'any sempre convida a plantejar-se noves metes i propòsits. Les festes nadalenques són una època propícia per gaudir en pau i harmonia dels éssers estimats. I Elena Huelva no ha perdut l'oportunitat de recordar-ho a les xarxes socials.

Elena no perd l'esperança i confia que la situació pugui fer un gir radical amb l'arribada del 2023. Ha servit d'inspiració per a moltes persones que continuen lluitant contra el càncer com ella. Sorprèn, sobretot, per l'enorme fermesa que demostra en les situacions més adverses.

Elena Huelva va voler recordar els seus seguidors aquest començament d'any. «Feliç any 2023; per un any ple de salut i amor», va escriure a la seva felicitació. Cada dia són més les persones que estan atentes a la seva evolució, tal com demostra el fet que tingui 784.000 fans a Instagram.

Al seu recordatori va voler aprofundir una mica més sobre què esperava del nou any: «estar acompanyada i que, tant de bo, aquest any em sorprengui, ja sabeu…», va dir esperançada. Es mostra amb moltes ganes de seguir plantant cara a la malaltia. Admet que és «difícil, però no impossible; seguim», indica. Amb aquest missatge adverteix als seus seguidors que no llançarà la tovallola amb tanta facilitat. Sap que l'esperança és l'última cosa que es perd.

Elena Huelva explica en una publicació que el darrer desembre li van donar males notícies. Li van comunicar «el pitjor que poden dir a una persona». Tot això es produïa després que «a l'agost la meva vida s'esfondrés a poc a poc».

En qualsevol cas, es manté molt optimista i malgrat tot el que ha patit l'any passat, encara aconsegueix extreure'n conclusions positives. Es va referir al 2022 com un any «bonic, ple d'experiències, moments, amor i persones meravelloses». En definitiva, va estar carregat de «coses bones» que trigarà a oblidar.

Els internautes li van fer arribar els seus missatges d'ànim i, entre ells, hi ha uns quants rostres coneguts. Estan molt atents al seu estat i pràcticament cada dia s'interessen per la seva situació. La seva manera de fer front a la vida suposa un exemple per a molta gent, ja que valora al màxim cada minut. Així ho va voler transmetre a la gent que la segueix a les xarxes socials. Vol que aprenguin a valorar els petits plaers del dia a dia.

Elena Huelva gaudeix de les coses senzilles

Elena Huelva explicava que donava un gran valor al «simple fet de sortir al carrer, que et toqui el sol a la cara. Semblarà una ximpleria, però és una de les millors ximpleries. Les petites coses que realment són les més grans».

En un dels seus darrers missatges confirmava que no travessava el seu millor moment. «Avui no està sent un bon dia. És més aviat d'aquests dolents, però seguim aquí, és important», afegia.

Durant la nit de Cap d'Any va reunir tota la seva família i va gaudir molt de l'ambient festiu que hi va haver a casa seva. L'1 de gener en mostrava una imatge amb el seu somriure etern i amb unes paraules que la defineixen: «D'ahir a la nit, no necessito res més; a casa i amb la meva família», va escriure.

Elena Huelva compta amb l'afecte i el suport de diverses persones famoses ara Manuel Carrasco o Sara Carbonero, que han esdevingut els seus grans amics.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp