Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

Elena Huelva deixa l'hospital i revela què passarà a partir d'ara

Elena Huelva s'ha tornat a pronunciar sobre la seva malaltia

Elena Huelva té novetats sobre la seva malaltia, el sarcoma d'Ewing, després de sortir de l'hospital. Una vegada més, la noia ha volgut compartir amb tots els seus seguidors de les xarxes socials què passarà a partir d'ara.

No hi ha cap dubte que aquestes darreres setmanes no han estat les millors per a Elena Huelva. Com ella mateixa va explicar el darrer 4 de desembre, «les coses no estaven anant bé». A través del seu compte de Twitter, i des del llit del centre sanitari, Elena Hueva va assegurar entre llàgrimes que els metges li havien trobat «més malaltia a la tràquea, que és per on respirem».

Tanmateix, tan sols uns dies més tard, aquesta noia de 20 anys va tornar a comunicar-se amb els seus seguidors. Els va confessar que, tot i que «segueixen sent dies durs», els professionals encarregats del seu cas li havien permès tornar a casa per celebrar la seva època preferida de l'any: el Nadal.

Ara, i des de la comoditat de casa seva, Elena Huelva ha confessat com serà la seva vida mentre estigui fora d'aquest centre sanitari. En un intent per millorar-ne la qualitat de vida, els metges han pres totes les precaucions necessàries.

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva
Elena Huelva està contenta de tornar a casa per Nadal. | Instagram

Elena Huelva explica tots els detalls

Elena Huelva està més feliç que mai. Malgrat que el seu estat de salut no és el millor, no està disposada que aquest nou cop li enteli la millor època de l'any. Per això, i després d'apreciar una millora en la jove, els seus metges han pres una decisió important i aquest any podrà celebrar el Nadal envoltada dels seus éssers estimats.

A través de les xarxes socials, Elena Huelva ha volgut compartir amb els seus més de 700.000 seguidors les precaucions que haurà de prendre a partir d'ara perquè la salut no es vegi afectada en aquestes dates tan assenyalades.

El darrer 9 de desembre Elena Huelva va publicar al seu compte d'Instagram unes imatges des de la comoditat de casa seva, cosa que li ha fet especial il·lusió. Tal com va relatar, encara que «continuen sent dies durs», almenys ja és a casa, «envoltada de la meva família, els meus éssers estimats i amb l'amor sempre al davant».

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva és una lluitadora incansable. | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

A més, va aprofitar l'ocasió per explicar com ha canviat la seva vida aquests últims dies. «Em tenen amb oxigen a casa perquè jo estigui tan bé com sigui possible, amb el dolor controlat». Per a ella, el més important és que ja es troba a la seva «caseta». «Quines ganes tenia d'estar al meu llit, al saló i amb la meva gosseta també».

Només uns dies més tard, Elena Huelva va tornar a les xarxes socials per compartir, amb tota la seva legió de seguidors les primeres imatges de Nadal. «L'altre dia ja vam posar algunes coses de la decoració de Nadal, l'arbre, que m'encanta, i més cosetes. A més que van arribar uns globus enormes».

Encara que és conscient que «no seran el millor Nadal», Elena Huelva adora tant aquestes dates que amb poder «estar a casa, amb la meva família i rebent tot l'amor és més que suficient».

Els seguidors d'Elena Huelva s'hi alegren

Com calia esperar, els seguidors d'Elena Huelva no han trigat a mostrar-li tot el seu suport públicament. Molts han aprofitat per desitjar-li un bon Nadal, altres, en canvi, han volgut enviar-li tot el seu suport en aquestes dates tan assenyalades.

«A casa, amb la família i amb tant d'amor, és clar que n'hi ha més que suficient. Gaudeix de tot això, preciosa», li ha escrit un usuari d'aquesta xarxa social.

«Veure't amb aquesta energia i amb aquest somriure… Elena és el desig d'estrella fugaç de moltes persones aquest Nadal. Una abraçada enorme i a seguir donant canya», ha compartit un altre dels seus seguidors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp