Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

Elena Huelva envia un inquietant i dur missatge

La jove Elena Huelva no tira la tovallola malgrat la seva difícil situació provocada pel càncer

No hi ha dia que passi sense que la valenta d'Elena Huelva informi els seus seguidors del seu dia a dia lluitant contra el càncer. Ahir la noia publicava al compte de Twitter unes paraules que van arribar al cor de totes les persones que la segueixen. Elena Huelva no ho està passant gens bé i a la societat li fa tant de mal com si fossin ells mateixos.

Encara que sempre intenta estar de bon humor mentre dona missatges positius sobre la vida, Elena Huelva n'està cansada. La seva lluita és molt dura i, per tant, les greus seqüeles li provoquen cansament. Tanmateix, no només és cansament físic, sinó també mental, el qual segueix allà dia rere dia.

Va ser ahir quan la jove 'influencer' va deixar entreveure que la situació per a ella no està millorant, sinó tot al contrari. Fins i tot, ha hagut de tornar a utilitzar el pegat en un ull per controlar el problema que el càncer li provocava a la visió.

L'única cosa positiva d'aquests dies és que Elena Huelva podrà passar el Nadal a casa seva amb la família i els seus éssers estimats: des de fa uns dies ja gaudeix de la comoditat de casa seva a Sevilla.

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva
Elena Huelva està contenta de tornar a casa per Nadal. | Instagram

El missatge d'Elena Huelva

Des que li van diagnosticar un empitjorament de la malaltia a la tràquea, la jove 'influencer' ha estat rebent radioteràpia. Malgrat que ella és conscient que era necessari per pal·liar els símptomes, la realitat és que estava desitjant tornar a casa seva, a la seva llar, amb la família, la germana, al seu llit. Tot això té un gran significat per a ella en aquests moments tan difícils.

Com és lògic i normal, el cansament la visita de tant en tant i li produeix baixons d'ànim. Ha estat llavors quan els dos tuits publicats han alarmat encara més els seus seguidors sobre l'estat de salut d'Elena Huelva.

Amb aquestes dures paraules la noia deixa veure que les coses no estan anant bé, però té clar que no es rendirà. Les ganes d'Elena Huelva no es rendeixen mai i així ho està demostrant des que va començar la seva incansable lluita. Tanmateix, no només és qüestió de lluita, sinó també de resistència i patiment. La jove no pot evitar cridar als quatre vents com se sent, fet que valora molt la societat. Per a Elena Huelva això no és fàcil, encara que ella ho faci veure així, i això és evident per tothom.

Elena Huelva li ho demana als Reis Mags

És igual que siguem grans o petits, el Nadal segueix aquí i la carta als Reis Mags cal escriure-la cada any.

Aquest és un assumpte en què la jove Elena Huelva, una vegada més, ha tornat a donar una lliçó de vida. La 'influencer' ha demanat una cosa molt especial als Reis Mags: la cura del càncer. I no sols en referència a ella, sinó a totes les persones que, per desgràcia, estan passant per situacions similars a la seva.

Elena Huelva ha tornat a tenir humilitat i ha deixat un clar missatge a la ciència i als polítics del nostre país. El desig de Nadal d'Elena és que trobin la cura contra el càncer, el seu i el de la resta de la gent.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp