Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

Elena Huelva, el gran refugi d'Ana Obregón en el seu Nadal més dur

La jove Elena sempre té temps per ajudar els altres

Elena Huelva, a causa de la malaltia que pateix des de fa gairebé cinc anys, ha esdevingut algú molt especial per a Ana Obregón. Sobretot, tenint en compte que el fill de l'actriu va morir molt jove per la mateixa malaltia que Elena.

La 'influencer' i la biòloga s'han fet molt amigues durant aquest any i només cal veure les seves últimes publicacions per saber-ho. De fet, Elena Huelva ha estat la protagonista d'una entrevista que li van fer a Ana. Li van fer preguntes sobre la seva presentació de les Campanades de TVE, però hi va haver un lloc per recordar Elena.

Elena Huelva no només ha conquistat el cor d'Ana, sinó que ho ha fet amb tots els espanyols. La seva naturalitat i la seva espontaneïtat fent front a una dura malaltia com la seva han fet que tots s'hi preocupin. No és gens fàcil afrontar un càncer, i encara menys ho és quan ataca en plena joventut.

Foto d'Elena Huelva i Ana Obregón abraçant-se
L'emotiva abraçada que demostra l'amistat amb Elena Huelva. | Instagram (@ELLE_SPAIN)

Ara, Elena Huelva, malgrat que està passant per un dels seus moments més delicats, ha volgut transmetre el suport incondicional a Ana Obregón. Doncs la jove 'influencer' és conscient que seran dies durs, ja que la mort del fill de l'actriu és recent en el seu pensament.

Elena Huelva passa el Nadal a casa

Tot i la dificultat de la seva malaltia i del patiment de la jove està, Elena passa el Nadal a casa. És una de les poques coses que fan feliç Elena Huelva, estar amb la família i els éssers estimats en aquestes dates tan especials. Quan algú està malalt, comença a valorar els petits detalls de què la resta se sol oblidar fàcilment.

Per a Elena Huelva el més important ara mateix és la seva salut i és per això que aprecia tant cada moment amb els seus. Com és normal, aquest sentiment és totalment recíproc, ja que la família d'Elena està encantada que pugui ser a casa. A més, tenen la tranquil·litat que, encara que no estigui a l'hospital, a casa seva hi ha tot el necessari per passar aquests dies.

Tanmateix, no se sap amb certesa si la jove sevillana tornarà després de Nadal a l'hospital o continuarà a casa. És una malaltia molt delicada i cada pas és rellevant per a la ràpida recuperació d'Elena Huelva.

Captura d'un story d'Elena Huelva veient un concert d'Aitana.
Molts artistes se'n recorden d'Elena Huelva. | Instagram @elenahuelva02

Elena Huelva se sent agraïda

Ja hem parlat de la bona relació que té Elena Huelva amb Ana Obregón. I és que el nexe d'unió que ha sorgit entre totes dues és més que evident, ja que no fan altra cosa que agrair-se mútuament. Ara és Elena qui ha decidit agrair públicament a l'actriu per recordar-se'n a l'entrevista prèvia a les campanades.

La noia ha pujat a les xarxes socials una foto contestant al missatge que Ana li havia deixat. «Jo t'estimo més, Ana meva», publicava Elena Huelva al seu perfil d'Instagram. La sevillana se sent molt agraïda per totes les mostres d'afecte que està rebent per part seva.

Malgrat que ella aquest any ha hagut de menjar el raïm de manera relaxada, de segur que s'ha recordat d'Ana en engegar la tele. A més, la mateixa Ana va assegurar que seria una nit divertida i de moments agradables, però no va descartar cap plor. Cosa que és completament normal perquè es va recordar del seu fill i dels seus pares.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp