Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin comprova que ja no hi ha marxa enrere amb la seva àvia

Irene Urdangarin és conscient de la dura situació de la reina Sofia

Irene Urdangarin és una jove discreta que, com hem sabut pels mitjans, es preocupa molt per la seva família. Per això, ho ha passat tan malament amb la separació dels seus pares i amb el fet que els seus cosins hagin tornat a posar-se a l'ull de l'huracà per nous escàndols. I, a més a més, sembla que no li agrada gens la situació que viu la seva àvia materna, la reina Sofia.

Ella sap que ha sortit a la llum que la monarca emèrita està passant sola les festes nadalenques, cosa que resulta força trista tenint en compte la gran família que posseeix. Però també té clar que això és fruit que sempre ha estat una persona que ha marcat molta distància amb els altres. Per això no té amigues, que la relació amb les seves filles no ha estat tan propera i tampoc amb la seva nora, perquè no li agraden certes idees que té.

Vaja, que la jove és conscient que l'esposa de Joan Carles I mai ha aconseguit obrir-se del tot i això li ha fet trobar-se en aquesta complicada tessitura. I a hores d'ara de la vida ja no té remei. Irene sap que la seva àvia és així i ja no canviarà, encara que li suposi sentir-se molt sola.

Irene Urdangarin coneix la realitat

La filla de la infanta Cristina ha vist que la periodista Pilar Eyre ha publicat al seu bloc a Lecturas, No es por maldad, la dura situació de la reina Sofia. Ho ha fet dient: «Està passant sense el seu fill i les seves netes aquestes festivitats nadalenques. I, si Déu no ho remeia, també entrarà el nou any en solitud».

Irene si ha llegit l'esmentat article, haurà pogut descobrir que hi explica com ha arribat l'emèrita a aquest punt. Exposa que si viu les festes en solitud és perquè ha estat una persona que mai ha estret llaços amb ningú. Per exemple, no té amigues, com ella mateixa va relatar Pilar Urbano en una entrevista.

Irene Urdangarin i reina Sofia
Irene Urdangarin sap que la seva àvia Sofia és, en part, responsable de la soledat actual | CatalunyaDiari

En aquest sentit, s'explica que sempre va rebutjar relacionar-se amb l'aristocràcia, la classe més propera, perquè li semblava un ambient superficial. No va aconseguir forjar cap amistat en aquest cercle, però tampoc va congeniar amb les germanes del seu marit. De fet, amb elles mai va crear vincle perquè no oblidava que a la disputa pel tron donessin suport al seu pare en comptes de Joan Carles I.

La menor dels Urdangarin ha llegit a més que si la seva àvia no té amistats és també perquè no ofereix un tracte 'agradable'. Segons Eyre, una persona propera a la monarquia li va dir que «pregunta molt, tots els temes que tracta són de riqueses, no sap portar una conversa relaxada. No entén el nostre sentit de l'humor, no dona confiança, és molt difícil simpatitzar-hi».

Irene Urdangarin sap la veritat sobre la situació familiar

La filla d'Iñaki Urdangarin ha vist que la periodista ha revelat que Sofia també compta amb una situació difícil a nivell familiar. Està distanciada del seu marit, que viu a Abu Dhabi, després de sortir a la llum els seus escàndols financers i amorosos, del qual se n'alegra. Un home amb qui fa anys manté una relació realment tensa, com s'ha vist fins i tot en algun acte públic.

De la mateixa manera, Irene té clar que la seva àvia materna no té una relació tan estreta com es podia pensar amb les seves filles. Eyre ha explicat que«no ha sabut crear família». I a això ha afegit: «Des que eren nenes, Elena i Cristina estaven acostumades a demanar ajuda al seu pare o a Sabino abans que a la seva mare».

Primer pla de la reina Sofia mig somrient
Irene Urdangarin sap que les relacions entre Sofia i les filles no són tan estretes com es pensa | GTRES

Irene Urdangarin descobreix l'enllaç entre la seva àvia i la família del seu oncle

Això sí, a l'article s'exposa que amb el seu fill, ara rei Felip VI, la relació era molt més propera, confident i especial. El va cuidar en excés i es va deslliurar a les seves atencions, arribant a haver afirmat fins i tot que n'estava enamorada quan era un nen.

No obstant això, el pas dels anys i l'arribada de Letícia a la seva vida van canviar les coses. Sí, perquè a l'emèrita no li agrada que la seva nora sigui atea ni tampoc que estigui a favor del matrimoni homosexual, i per això relació és molt tibant.

El rei Felip VI, la reina Letícia i la reina emèrita caminant
Irene Urdangarin sap que la seva àvia sent llunyania de Letícia en diferents pensaments | GTRES

Vaja, que Irene sap que Sofia d'alguna manera és la responsable de la seva soledat i que estigui passant aquestes festes nadalenques així. L'única persona que està sempre al seu costat en allò bo i allò dolent és la seva germana, Irene de Grècia.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp